Työpaikkaedut: Rahat vai kolmipyörä - #MitäVattua podcast #307

12.12.2023 15:03:36


Työsuhde-etuja on monenlaisia ja moneen eri tarpeeseen. Tuleeko etuja kuitenkaan tarpeeksi työntekijöiden toivomana vai heitetäänkö etuihin asioita joita on vain helpoin järjestää?

00:00 Jakso alkaa
00:51 Aiheen pohjustus
01:34 Työpaikkaedut on laaja käsite
03:47 Ruoka- ja juomaedut työpaikalla
07:22 Työpaikkaedut Koodersilla
12:42 Ensimmäisen sairaslomapäivän palkattomuus
16:15 Minkälaisista jutuista etätyöntekijä jää herkästi paitsi
21:01 Kommentti: Voiko pakottaa palkattomalle kotiin, jos henkilö kokee olevansa työkykyinen?
24:56 Etätyöntekijät Koodersilla
26:07 Hyviä ja outoja työsuhde-etuja
29:06 Loppusanat

Muita vattuiluja

Voimaa kouluttautumiseen projekteilla - #MitäVattua podcast #112

Suomen kouluissa on alettu hyödyntämään projekteja opiskelun muotona, mutta mitä jos projektit rikkoisivat yksittäisten kurssien tai jopa opintialojen rajoja yhteistyön merkeissä?

Lukaseppa

Ilmainen työntekijä ei ole ilmainen - #MitäVattua podcast #325

Ilmainen työntekijä ei ole oikeasti ilmainen. Jos ei haluta tyyppiä pelkästään kahvinkeittohommiin tarvitaan aikaa ja halua ohjata henkilöä oikeisiin työtehtäviin. Tämän lisäksi Suomen maalla on hyvin tiukat raamit sille miten edes pääsee “ilmaiseksi töihin” paperisodan kannalta.

Lukaseppa

Datalla johtaminen - #MitäVattua podcast #318

Datalla johtaminen on tehokasta ja jopa trendikästä. Toimiakseen se kuitenkin vaatii dataa joka on oikein ja se data pitää olla oikein tulkittu. Nyt kun julkisissa palveluissa on paljon leikkaamista menossa ja nähty dataa päätöksen tekemisen taustalla nousikin se datan oikeellisuuden tärkeys myös Konnien pöydälle.

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä