Tällä hetkellä meillä ei ole aktiivinen haku päällä, mutta jos Kooders tuntuisi siulle semmoiselta omalta paikalta, niin hakea voi. Säännöllisesti lisää konnia tarvitaan!

 

Mitä ominaisuuksia uudelta koodarilta toivotaan?

 • Kiinnostusta koodaamiseen, sekä uuden oppimiseen
 • Viet kaupassa ostoskärryn/-korin reissun lopuksi aina oikealle paikalle
 • Halu työskennellä itsenäisesti osana laajempaa työyhteisöä
 • Kiinnostunut asenne ongelmanratkaisuun sekä uuden kehittämiseen
 • Halu kehittää omaa ammattitaitoa alan parhaimmistoon (työaikana tietty! ei mitään harrasteprojekti pakkoa kun ei pomokaan semmosia ehdi tekemään)
 • Jotakin osaamista johonkin käytössä olevista työkaluistamme: PHP, JS/jQuery, MySQL, Concrete CMS, (WordPress), Bootstrap, PWA tai esimerkiksi jotakin harrastekokemusta webbikehitykseen liittyen. Jos osaat näistä parikin, niin loput voidaan opettaa. Nollasta koodarin opettamiseen ei vaan riitä tällä hetkellä meillä paukut
 • Aiempaa kokemusta toimistotyöstä tai yhteisössä toimimisesta

 

Mistä on plussaa

 • Kiinnostusta toimia Miikan kaverina yrityksen kehittämisessä
 • Valmius olla esillä podcasteissa sekä somessa
 • Kiinnostusta blogin kirjoittamiseen
 • Kiinnostusta alan tapahtumiin kuten hackathonit ja markkinointikoulutukset (haravan laajuutta esitelläksemme)

 

Etenkin nämä "plussa"-osuuden jutut on nimenomaan extraa mutta ei vaadittua. Markkinointimme perustuu isosti somessa näkyvillä olemiseen, niin aina mukavaa jos sitä saadaan tekemään lisää tyyppejä. Toki mukana voi olla myös yrityksen toimintatapojen ja asiakaskokemuksen kehittämistä.

Etsimme siis ennen kaikkea tyyppiä, jolla on aito halu uuden oppimiseen, sekä kiinnostusta monipuoliseen tekemiseen. Riittää että jotakin alan osaamista löytyy valmiiksi, kaiken muun koulutamme. Toivomme että olet avoin, sekä aidosti kiinnostunut kehittymään alalla.

Työ on mahdollista aloittaa myös osa-aikaisena opiskelun tai muun työn ohella. Työaika voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi. Meillä saat tehdä työtä itsenäisesti omassa rauhassa, mutta samalla sinun on mahdollista osallistua koko yhteisömme yhteiseen toimintaan. Päivittäin käydään daily standupissa läpi missä kukin etenee ja viikottain saapi koodarit esitellä hienoja ratkaisujaan koodikatselmointi_hetkessä. Tässä työssä pääset joka päivä haastamaan itseäsi, sekä työskentelemään uusien, mielenkiintoisten projektien parissa.

Vapaamuotoista hakemusta voi laittaa tulemaan info@kooders.fi

Hakemus voi olla perinteistä tekstiä, video, luovaa tanssia tai oikeastaan mitä tahansa mikä on sinulle helpoin tapa kertoa itsestäsi.

Toimitusjohtajan motivaatiokirje

Miikka tarinoi pidemmän kaavan kautta suoraan sinulle, tulevalle koodarillemme mitä siulta toivotaan.

Podcast unelmiemme työnhakijasta

Motivaatiokirjettä pidemmin tarinoituna toiveita tulevasta koodikanuunastamme.

Unelmia Koodersin tulevaisuudesta

Mitä Koodersilla on roadmapissa, mihin kokoon firman on tavoite kasvaa.