Koodersin väen mietteitä asioista.
Cha cha chaa ja hihat on vihreät ja algoritmit suosii lyhyitä videoita. Minkälaisiin trendeihin kannattaa tarttua vai onko niiden perässä pyöriminen täysin turhaa?
Vaikkapa messutilanteessa palvelua vaille jäädessä voi tulla kävijöille olo ettei minun asiakkuuteni kiinnosta. Kaikki mitä firman hupparissa taikka firman logollisella ajoneuvolla tekee nähdään sivullisten silmin helposti yrityksen toimintana vaikka asia ei tapahtuisi työajalla.
Asiakas ostaa ihmiseltä johon se luottaa ja yleensä luotetaan ihminen jonka kanssa kokee tulevansa ymmärretyksi ja jota itse tuntuu ymmärtävänsä.
Pizzalistalla on tuotteistamisen avulla asiakkaille annettu esimerkkejä joista voi valita sopivan lätyn ja listan lopusta löytyy myös optio omiin täytteisiin. Tuotteistamisella asioista tehdään siis helppoa ostaa ja helppoa myydä. Tänään Miikka saarnaa Tiinalle tuotteistamisesta ja toivon mukaan myös kuulijana saatte tästä kimmokkeita omiin tuotteistamisen tarpeisiinne!
Voiko koodifirmaan luottaa vaatekauppiaana ja miksi koodarit edes haluaisivat myydä vaatteita? Meidän päästä katsottuna tekemisemme ytimessä on ihmisten arjen helpottaminen joten ihanat vaatteet tuntuisivat lähes luontevalta jatkeelta.
Niin, mitä Shakespeare mahtaisi ajatella, kun tekoäly sanoittaisi kokonaisen näytelmän? Olen seurannut tekoälyjen kehitystä kasvavalla mielenkiinnolla. Jatkuvasti uusia ominaisuuksia sisältäviä ja alati yhä älykkäämmäksi kehittyviä tekoälyjä syntyy kuin sieniä sateella.
Sometkin ovat pian kuukausimaksullisia. Tämä herätti lievää vatutusta kahden konnakoodarin sielussa ja siitä avaudumme tällä kertaa.
Luotatko enemmän ihmisiin jotka ovat lukeneet asiasta kirjasta vai heistä, jotka ovat oikeasti pistäneet kätensä saveen? Yleensä asiantuntija eli ThingFeeler tietää asiasta enemmän koska kokemusta on vaikeampi kiistää kuin kirjasta luettua.