5 syytä valita Concrete5

14.11.2019 08:52:00

Miksi käytämme Concrete5?

Meidän osaltamme Concrete5 on valikoitunut monien vaihtoehtojen testaamisen kautta ja tässä viisi kärkeä valinnoillemme:

 

1. Helppo sisällön päivittäminen

Sisältöä voidaan muokata suoraan siitä kohtaa missä sisältö on näkyvillä. Ei erillisiä muokkauksen hallintapaneeleita. Valitset vain sivun yläreunasta muokkaustilan päälle, klikkaat asiaa jota haluat sivulla muokata ja alat muokkaamaan! Näet välittömästi miltä tekemäsi muutokset näyttävät.

2. Tietoturva

Sen lisäksi, että sisältöä on helppo muokata on se Concrete5:ssä myös turvallisesti. c5 on yksi kokonaisuus nettisivuja varten, joten kolmansien osapuolien lisäosat eivät aiheuta ylimääräistä päänvaivaa tietoturvan kanssa. c5 ei myöskään tarvitse olla viikottain päivittämässä hakkereiden pelossa.

Muutenkin kannattaa pistää tietoturvan perusteet kuntoon elämässäsi vaikkapa näiden vinkkien avulla.

3. Helppo jatkokehittää

Concrete5 sivuston kehittämiseksi ei tarvita spesifiä Concrete5 osaamista. Alusta taittuu kunkin koodarin tyyliin hallita sisältöä, eikä järjestelmien rakentamiseksi ole vain yhtä tapaa kuljettaa tietoa. Tämän ansiosta kuka tahansa kooditaitoinen voi jatkaa sivustosi kehittämistä vaikka Concrete5 ei olisi ennestään tuttu.

Concrete5 on myös avoimen lähdekoodin järjestelmä joten et jää toimittajaloukkuun kyseisen alustan käytössä.

4. Tehokas hakukoneoptimoitavuus

Sinun tarvitsee vain täyttää tekstikenttiin tietoa ja Concrete5 huolehtii hakukoneoptimoinnista puolestasi. c5 tuottaa automaattisesti esimerkiksi:

  • Järkevän muotoiset URL-osoitteet ilman .php-päätteitä
  • Generoi sitemapin
  • Helposti hallittavat sivujen nimet, osoitteet descriptionit ja meta-tagit
  • Yksinkertainen kansiorakenteen omainen sivukartta sisällön organisoimiseksi

5. Tehokas sisäänrakennettu välimuisti

Concrete5 pitää huolen, että sivustosi on niin nopea kuin se kullakin hetkellä voi olla. Näin sivusto toimii nopeasti ja kestää myös suurempia kävijämääriä.

Edellisen otsikon osalta tämä edesauttaa myös hakukoneoptimointia sillä Google ja muut hakukoneet nostavat nopeasti toimivia sivustoja ylemmäs hakutuloksissa.

Myös sivuston vierailijat viihtyvät sivustolla paremmin kun ne toimivat nopeasti!

 

 

Disclaimer

Ennen kuin joku suuttuu siitä, että ylistämme jotain muuta kuin WordPressiä, niin haluamme korostaa näiden olevan ne 5 tärkeintä syytä miksi ME olemme valinneet Concrete5. Emme voi luvata, että c5 on PARAS valinta kaikkiin tilanteisiin, mutta emme ole vielä löytäneet nettisivu- tai järjestelmä tarvetta jossa Concrete5:den ominaisuudet eivät olisi päässeet loistamaan ja tekemään sivuston hallinnoijan elämästä helpompaa.

Muita blogeja tältä tyypiltä

Nettisivu-uudistuksemme suurimmat salaisuudet

Olemme jo monet blogit tehneet erinäisiä aihetta sivuavia oppaita, mutta kokeillaanpa uutena tulokulmana puhua ihan mikä meille oli tärkeetä.

Lukaseppa

Sähköposti toimimaan mobiililaitteella (Android)

Usein etenkin yrittäjillä on kätevää saada mahdollisuus tarkistaa sähköpostia mobiililaitteella. Tässäpä sitten Androidille opastusta kuinka se onnistuu.

Lukaseppa

Kuinka valmistautua harjoitteluun

Harjoittelu tulee olemaan enemmän sen harjoittelun tapaista kuin siihen kouluttautuminen on. Siihen kannattaa siis malttaa panostaa!

Lukaseppa