Suomityres kotisivut

Lyhyesti

Kuka

Suomityres / Dmack Nordic Oy (kotisivut)

Mitä

Kotisivut ja automaattinen jälleenmyyjähaku

Miksi

Helpotusta markkinointiin ja asiakkaille lähimmän jälleenmyyjän löytämiseen

Miten

Concrete CMS pohjaiset kotisivut

Toteutimme Suomityresille uudet kotisivut jossa sivustokävijä voi helposti etsiä myös lähimmän jälleenmyyjänsä. Tekniikka jyllää taustalla sivut nopeasti ruutuun ja Rookie Communications Oy huolehti graafisesta suunnittelusta.

Toteutuksessa korostuu käyttäjäystävällisyys ja selkeys. Käyttäjä voi helposti jakaa sijaintitietonsa ja löytää lähimmän jälleenmyyjän. Sivustolla on selkeä ja intuitiivinen käyttöliittymä, mikä tekee navigoinnista vaivatonta ja nopeaa. Lisäksi sivusto tarjoaa kattavat tiedot talvikumeista ja niiden ominaisuuksista, auttaen asiakasta tekemään informoidun päätöksen.

Toteutuksemme varmistaa, että Suomityren asiakkaat löytävät tarvitsemansa tiedon helposti ja nopeasti, mikä parantaa heidän käyttökokemustaan ja lisää kumeille menekkiä! Tämä tekee sivustosta välttämättömän välineen niin pyöräilijöille kuin talvikumien jälleenmyyjillekin.

Muita puuhiamme

Maarakennus E. Hartikainen Oy

Näyttävät kotisivut viestinnän tukena.

Lue lisää

Business Joensuu - rekrytointijärjestelmä

SMErec – New generation recruitment skills for SMEs and workforce - projekti tarvitsi työkalun rekrytointien hallintaan yritysneuvonnan tueksi

Lue lisää