VarpuDigital

VarpuDigital

Lyhyesti

Kuka

Varakoti Varpunen Oy (kotisivut)

Mitä

Räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä

Miksi

Haluttiin palvelut yhteen järjestelmään ja tuottaa entistä laadukkaampaa asiakasviestintää

Miten

Räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä ja mobiilisovellus

Koodersin luoma VarpuDigital on kuin se tehokas sidekick, joka pitää asiat muistissa ja tiedon liikkeessä Varakoti Varpusen väen kesken. Ei turhaa säätöä vaan sulavaa ja vaivatonta arkea!

Järjestelmän avulla Varpusen tiimiläiset voivat keskittyä laadukkaaseen ihmiskohtaamiseen. Asiakasviestintä onnistuu suoraan järjestelmän kautta ja tiedot varauksista pysyy yksissä kansissa. Lisäksi kaikki tarvittava perehdytysmateriaali on aina helposti saatavilla, joten uudet tulokkaatkin pääsee nopeesti kärryille homman juonesta.

Ja hei, ei unohdeta niitä rakkaita omaisia joita halutaan myös palvella! VarpuDigitalin kautta Varpusen porukka voi jakaa kuulumisia tapahtumista ja omaisten tapahtumista vaivattomasti. Ei tarvi soitella yksitellen tai lähettää sulkakynällä kirjoitettuja kirjeitä, vaan kaikki on käden ulottuvilla.

VarpuDigital on se luotettava kumppani, joka tekee arjesta sujuvaa ja helpottaa tiedon kulkua.

Näin on taas yhden yrityksen arjesta saatu helpompaa ja asiakaskokemuksesta entistä timanttisempaa.

 

Olemme Varpusessa ottaneet askeleen kohti uutta, helppokäyttöistä ja luotettavaa omaisviestintää, VarpuDigital-sovelluksen myötä. Tavoitteenamme on ylläpitää ja vahvistaa yhteyksiä, vaikka fyysinen etäisyys olisikin välissä. VarpuDigital -sovellus on suunniteltu vastaamaan tähän tarpeeseen. 👐

VarpuDigitalissa omaiset, asiakkaat ja henkilöstö voivat vaivattomasti vaihtaa kuulumisia ja nähdä sisältöä Varpusen arjesta, toiminnasta ja tapahtumista.

Muita puuhiamme

Saumat-järjestelmä nuorten aktivointiin

Työllisyystaitojen vahvistamista mobiilisti ja pelillistämistä hyödyntäen

Lue lisää

Autotalo Hartikainen

E. Hartikainen Oy sai uudet nettisivut yritysilmettä myötäillen kattavalla integraatiopaletilla

Lue lisää