Verkkokauppa

Asiakkaat ostavat joka päivä yhä enemmän verkosta. Koostuupa liiketoimintasi B2C tai B2B myynnistä, verkkokauppa mahdollistaa kaupanteon ympäri vuorokauden. Toteutamme verkkokaupparatkaisut mm. WooCommercella tai räätälöitynä verkkokaupparatkaisuna Concrete5-sisällönhallintajärjestelmän päälle.

Pakettiimme kuuluu aina Google Analytics ja kaupan hakukoneoptimointi!

Muista kysyä tarjoukseen myös Koodersin laadukas ylläpitopaketti!

Hyvin suunniteltu on puoliksi kauppa

Projektia lähdetään kartoittamaan ensimmäisen ilmaisen juttutuokion muodossa. Tällä kerralla on tarkoitus selvittää mahdolliset toiveet ja aikaisemmat kokemukset verkkokauppojen suhteen, sekä löytää juuri sinulle parhaiten toimiva tapa lähteä viemään myyntiäsi verkkoon.

Kauppa toteutetaan mahdollista olemassa olevaa brändiä mukaillen tai se voidaan suunnitella alusta alkaen oman näköisekseen. Molemmissa tapauksissa erityistä huomiota kiinnitetään kaupan käyttökokemukseen.

Kaupan perustukset kuntoon

Kun kauppapaikan tarpeet ovat selvillä, voidaan valita tarpeita parhaiten vastaavat teknologiat. Olemme rakentaneet kauppoja WordPress:in ja WooCommerce:n päälle, joka sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa halutaan yhdistää kauppa, yrityksen verkkosivujen ja blogin kanssa.

Olemme myös toteuttaneet täysin räätälöityjä ratkaisuja Concrete5 alustalle, joissa lisätään lahjoitus-, mökinvuokraus- tai tapahtumalippukauppa osaksi muuta kokonaisuutta. Toteutus voi siis olla mitä tahansa perinteisestä verkkokaupasta, aina huutokauppaan tai tarjouskilpailu alustaan asti.

Pidämme sinut osana kehitysprosessia koko matkan ajan.

Kaupan avajaiset

Kun kauppa on julkaisukunnossa, tarjoamme tarvittaessa käyttäjäkoulutusta, jotta kaupan ja mahdollisten integraatioiden käyttäminen on varmasti ongelmatonta.