TechSpec & Rahakassi - Rahoitusapua ohjelmistoprojektiisi

Koodi, eli hienommin sanottuna digitalisaatio on juuri se työkalu, josta yritykset hakevat kilpailukykyä, parempaa kannattavuutta ja sujuvampaa arkea. Me olemme Kooders ja me koodaamme. Tunnistamme myös, että yleensä isoin hidaste ohjelmistoprojektin käynnistämisessä on raha.

Mitä jos saisimme projektillesi jopa 300 000€ rahoitusta? Haluaisimme tehdä sinulle koodin ostamisen mahdollisimman helpoksi ja tämä palvelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada tarkan teknisen määrittelyn projektillesi ja auttaa hakemaan sille rahoitusta Suomen julkisista rahoituslähteistä, kuten ELY-keskuksista ja Business Finlandilta. Sinulta ei vaadita syvällistä ymmärrystä ohjelmistokehityksestä vaan tahtotila ja visio sujuvammasta arjesta riittää. Sinä keskityt ensisijaisesti siihen miten lopullista sovellusta halutaan käyttää. Käymme workshopissa läpi tarpeenne ja toiveenne arkea helpottavaan sovellukseen liittyen, jotta saamme mahdollisimman tarkan dokumentaation yksiin kansiin projektista.

Tämän suunnitelman pohjalta avustamme teille rahoituksen hakemista projektiinne, niin ei tarvitse ihan koko pottia maksaa itse. Tukea kun voi saada pelkän koodin ostamisen lisäksi myös teidän projektiin osallistuvien työntekijöidenne palkkoihin. Tilaajana teidän pitää olla projektissa aktiivisesti mukana kun teille sitä koodia tehdään!

Teknisen määrittelyn kanssa ei ole välttämätöntä aloittaa tekemistä meidän kanssamme vaan sen pohjalta voi pyytää tarjouksia toteutuksesta myös muilta yrityksiltä. Toki jos meillä juttu luistaa niin olemme mielellämme myös kehittäjiä teidän unelmienne koodikokonaisuuksille <3

 

Jos tämä kiinnostaa voit jättää myös soittopyynnön niin Miikka palailee ensi tilassa asiaan!

Se on Koodersin BisnesMiikka!

Miikka Kostian

Koodaava toimitusjohtaja
Ohjelmistotuotannon insinööri

miikka@kooders.fi
045 1777 090

 

Mitä iloa tästä palvelusta on?

Ohjelmistokehityksen helppous: Sinun ei tarvitse olla ohjelmistokehityksen asiantuntija ymmärtääksesi palvelumme hyödyt. Me teemme tekniset yksityiskohdat ymmärrettäviksi ja hoidamme niiden toteuttamisen puolestasi. Sinun tarvitsee keskittyä vain siihen miten järjestelmää haluttaisi käyttää!

Ajan- ja rahansäästö: Säästät aikaa ja rahaa vähentämällä haasteellisen teknisen suunnittelun ja rahoituksen etsimisen vaivaa. Näin voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin kun me autamme kokonaisuuden koostamisen ensin nörtin ymmärtämään muotoon ja sitten rahoittajien hakemuspöydän formaattiin.

Projektisi menestys: TechSpec varmistaa, että projektisi lähtee liikkeelle vahvalta pohjalta ja että saat rahoitus avustusta sen toteuttamiseen.

Selkeä tekninen määrittely: Koodersin Miikka ja Savelan Hannu auttavat sinua luomaan selkeän ja ymmärrettävän teknisen määrittelyn projektillesi, jotta voit keskittyä tavoitteidesi saavuttamiseen.

TechSpec tekee ohjelmistokehityksen suunnittelusta ja rahoituksesta helppoa, jotta voit hyötyä ohjelmistokehityksen tarjoamista mahdollisuuksista ilman turhaa vaivaa. Ota yhteyttä meihin ja aloita matkasi kohti parempaa ja tehokkaampaa koodin kiihdyttämää arkea jo tänään!

 

Kaikki tämä alkaa hyvästä suunnittelusta!

 1. Digitalisaation hyödyt maksimaalisesti käyttöön mimimaalisilla kustannuksilla
 2. Tukea projektiin jopa 300 000€
 3. Kattava tekninen määrittely jonka pohjalta voit pyytää tarjouksia myös muualta
 4. Bisnes- ja koodiammattilaiset haastamassa ajatuksiasi jo suunnitteluvaiheessa
 5. Varmistetaan juuri teidän toimintaa palveleva toimintakokonaisuus

 

Tuottamaamme sisältöä aiheeseen liittyen

Tästä 14min blogina

Tästä 1h webinaarina

Mitä voit tehdä itsenäisesti ennen ammattilaisen hihasta nykäisyä (7m 39s)

Vinkkejä kehitysprojektin käymmistämiseen (~7 min)

 

Mitäs tämä palvelu kustantaa?

5000

 • Idean kehittämistä ja sparraamista niin koodin, käytettävyyden kuin liiketoiminnallisten hyötyjen näkökulmasta (2 x 2h workshop)
 • Ideasi koostettuna dokumentiksi teknisen määrittelyn muotoon
 • Projektisuunnitelma rahoitushakemuksia varten
 • Päivitetty liiketoimintasuunnitelma rahoitushakemusta varten
 • Konkreettista kirjoitusapua hakemuksien tekemiseen eri rahoittajille
 • Tarvittavat neuvottelut rahoittajien kanssa