Ohjelmistokehitys ja integraatiot

Avullamme saat järjestelmän, joka tekee tasan sen mitä olet ohjelmistolta uskaltanut unelmoida.

Uusi järjestelmä voi olla mikä tahansa koodilla tehty ohjelmisto. Tarvitset sitten rutiinitehtävien automatisointia, ajanvaraukseen tai sopimusten hallintaan liittyvää alustaa verkkomaksuilla tai minkä tahansa järjestelmän integraation johonkin toiseen tai kokonaan uuteen systeemin. 

Tosin voi olla ettet edes tiedä mitä kaikkea koodilla voi tehdä, niin sinun kannattaa joka tapauksessa ottaa yhteyttä. Asia selviää yleensä ensimmäisellä puhelinsoitolla. Meiltä et saa tarpeetonta ratkaisua, koska sellaista me ei tehdä.

Tarvitset järjestelmän joka parantaa jonkin asian tehokkuutta? 

Onko sinulla jokin rutiinitehtävä, joka vaatii säännöllisesti työaikaasi?

Mietit varmaan, ettei kone voi sitä tehdä. Näin moni asiakkaamme on myös aiemmin ajatellut, kunnes näytimme keinot, joilla saadaan useat järjestelmät keskustelemaan keskenään tai automatisoitua rutiinitehtävät. 

Automatisoi rutiinitehtävät koodille ja keskity asioihin, joita kone ei osaa. Koodaamme tarvittavat ohjelmistot ja teemme tarvittaessa integraatiot, jotta eri järjestelmät keskustelevat keskenään, eikä enää turhaa näpertelyä.

Jos olet sitä mieltä ettei juuri sinun työtä pysty automatisoimaan, niin haasta meidät. Meillä on ratkaisu sinulle. Tule luoksemme hullujenkin ideoiden kanssa! Meille kaiken koodaaminen on tosiaankin mahdollista. Arkesi pelastajan ei tarvitse maksaa edes kymppitonnia.

Hallitus (myös se kotona oleva) on taatusti tyytyväinen, kun työaikaa säästyy.

Kuulostaa varmaan liioitellulta, mutta kaikki on tosiaan mahdollista toteuttaa ja kaikki toteutukset on mahdollista integroida mihin tahansa. Tämä on huomattu monta kertaa.

 

Voit jättää soittopyynnön niin jutellaan lisää!

Suuri johtajamme Miikka

Miikka Kostian

Koodaava toimitusjohtaja
Ohjelmistotuotannon insinööri

miikka@kooders.fi
045 1777 090

 

Neuvottele suoraan koodaajan kanssa

Meidän kanssa neuvottelet aina koodaajan kanssa, se tietää tekniset asiat parhaiten. Jos koodaajan selitykset menee insinöörin jargoniaksi, niin napataan myös normaali ihminen mukaan palaveriin nörttejä tulkkaamaan.

 

Asiakkaamme ovat kaiken kokoisia

Meille ei ole liian isoa ongelmaa purtavaksi. Olemme ratkaisseet koodilla monen kokoisten yritysten ongelmia aina pienistä startupeista yli 100 miljoonan euron liikevaihtoa tekeviin yrityksiin. Ala kuin ala, pystymme tekemään koodia nettiin tai sisäisiin järjestelmiin. 

Ratkaisemme vaikka harmaan talouden. 

Kaikkia ohjelmistokehityksen tuloksia ei ole lueteltu tai avattu tarkemmin referensseissä, koska jotkin ratkaisut tuovat asiakkaille niin suurta kilpailuetua, että niitä ei haluta kilpailijoiden kopioivan.
Mikäli jokin järjestelmä vaatii ensin prototyypin, niin siinä ollaan myös kovia. Olemme kehittäneet asiakkaille protoja ennen isojen ohjelmistojen toteutusta. Olemme myös saaneet Hackathon tapahtumista pääasiassa voittoja prototyypeillämme. Hackathon on vuosittainen kilpailu, jossa ongelmia ratkotaan koodin avulla.

 

Mutta jutellaanko ensin?

Soita tai laita viestiä, olemme hyviä kuuntelemaan ongelmaasi. Me ei myydä väkisin, mutta annetaan ilolla apua.

Ostaminen on helppoa: Ensin jutellaan ja jos haluat tarjouksen, niin sitten teemme tarjouksen, jonka hyväksyttyäsi ohjelmistokehitys voi alkaa. Kun projekti on valmis, niin järjestelmä on sinun. Kehitämme mielellämme projektia jatkossakin ja ylläpidämme ohjelmistoa koko sen elinkaaren ajan, mutta meille et jää toimittajaloukkuun. Koodi on sinun.

 

Laita viestiä tulemaan!