Ohjelmistokehitys

Onko mielessäsi jokin tuote tai palvelu? Oletko tekemässä tämän ympärille liiketoimintaa vai tehostetaanko entistä?

Perinteisen ohjelmistokehityksen lisäksi tarjoamme myös konsultointia mahdollista liiketoimintaa varten!

Sovelluksen prototyyppiä on helppo testata Innovaatiosetelin avulla.

 

Koodersin blogista: Ostajan opas ohjelmistoprojektille

Katsotaan yhdessä mitä tarvitaan

Homma potkaistaan liikkeelle ilmaisella juttutuokiolla (joissain piireissä kutsutaan myös konsultaatioksi). Tapaamisen tavoite on kartoittaa yhdessä tarpeet tulevaa projektia varten. Voit siis tulla jo valmiin idean kanssa, tai vain pitämään tiukan aivomyrskysession kanssamme, jos vaikka löytäisimme helpotusta yritystoimintasi arkeen.

Kun yhteisymmärrykseen on päästy, tehdään tarkempi määrittely ohjelmiston toiminnallisuuksille ja kirjoitetaan sopimus sen perusteella. Me toteutamme yhdessä koko järjestelmän sisältäen käyttöliittymäsuunnittelun, taustajärjestelmien toteutuksen sekä ylläpidon. Näin sinun ei tarvitse maksaa turhasta, vaan saat juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn tuotteen. Emme usko toimittajaloukkuihin, joten voit tilata osia ohjelmistosta myös muualta.

Rakennetaan järjestelmä

Kun tiedetään mitä tehdään voidaan aloittaa itse ohjelmiston rakentaminen. Luotamme ketteriin menetelmiin ja avoimeen lähdekoodiin järjestelmien rakentamisessa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että, etenemme yhdessä pienissä harppauksissa koko projektin keston ajan. Rakennamme palvelun sen tärkeimmät ominaisuudet edellä testaten ja kehittäen tuotetta koko sen rakentamisprosessin ajan.

Pyrimme saamaan käyttöliittymäprototyypin käyttöösi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta saamme nopeasti käsityksen kuinka ohjelmiston käytettävyys, ideat ja ratkaisut toimivat käytössä.

Rakennamme taustalla toimivan arkkitehtuurin tulevaisuuden jatkokehityksen silmällä pitäen. Kun ohjelmiston taustarakenteet on rakennettu vahvaksi, sen kehitys pysyy nopeana ja jatkokehittäminen aiheuttaa suorastaan riemunkiljahduksia ohjelmoijassa.

Palvelun ylläpito on tärkeä osa tulevaa työkalua. Vaikka se ei suoraan näy ohjelmistoa katsottaessa, se tuntuu sen käytön nopeudessa ja varmuudessa. Pidämme myös huolen järjestelmän varmuuskopioinnista ja tietoturvasta, jotta voit nukkua yösi rauhassa.

Ojennetaan avaimet

Kun palvelu on julkaisuvalmis, luovutamme tuotteen käyttäjätunnuksineen päivineen teidän käyttöönne. Pidämme huolen myös siitä että saat tarvittavan käyttäjäkoulutuksen omien tarpeidesi mukaisesti. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, selvitetään se yhdessä.