Nettisivut :: Saavutettavat verkkosivut

Nettisivujen tekeminen on ydinosaamistamme. Meiltä saat aina sen mitä tilaat. 
Kaikki on tehty juuri asiakasta varten.

Saat sen mitä tilaat

Pystymme toteuttamaan koodin avulla minkä tahansa verkkopalvelun ja siihen liittyvän toiminnon. Puhumme asioista ymmärrettävästi, niin että jokainen mukana oleva tietää mitä milläkin asialla tarkoitetaan. 

Tavalliset nettisivut on se yleisin asiakkaan tarve. Nettisivun päälle pystymme rakentamaan muita järjestelmiä, esimerkiksi verkkokaupan, integraation johonkin toiseen järjestelmään tai vaikka jokin villi toiminto, jota kukaan ei ole vielä osannut tehdä.

Kuuntelemme tarpeitasi ja osaamme antaa ehdotuksia, joita et välttämättä alkuvaiheessa osaa edes kaivata. Liikkeelle päästään jo pelkistä tunnetiloista.

Nettisivut sisältävät

  • Avoimen lähdekoodin alustaan pohjautuva verkkosivusto, jonka avulla sisällön päivittäminen on helppoa
  • Graafikon suunnittelema täysin uniikki ulkoasu (Emme käytä valmiita sivupohjia tai templateja)
  • Responsiiviset nettisivut, jotka toimivat sujuvasti kännykässä, tabletilla ja tietokoneella
  • Verkkosivuston ylläpito, eli hosting ja verkko-osoite sekä sähköpostit
  • Nopea palvelin ja nopeusoptimoidut nettisivut, jotka latautuvat nopeasti
  • Tarvittaessa saavutettavuusdirektiivin mukainen toteutus
  • Räätälöity video-ohje verkkosivuston sisällön päivittämiseen

 

Kun nettisivuprojekti on valmis, voit päivittää nettisivuston sisältöä itse. Jos haluat ulkoistaa sisällön päivityksen, sekin onnistuu. Kehitämme mielellämme sivustoa jatkossakin ja ylläpidämme sitä palvelimillamme koko sen elinkaaren ajan, mutta meille et jää toimittajaloukkuun. Verkkosivuston koodi on sinun. 

Pohtiva johtajamme

Miikka Kostian

Koodaava toimitusjohtaja
Ohjelmistotuotannon insinööri

miikka@kooders.fi
045 1777 090

Koodersin nettisivut on rajattomasti laajennettavissa

Tekemämme nettisivut on mahdollista integroida nyt tai myöhemmin mihin tahansa toiseen järjestelmään hyödyntäen rajapintoja tai muita tarvittavia tekniikoita.

Silloin tällöin meille siirtyy asiakkaita, joiden nettisivun tekijä ei ole pystynyt toimittamaan haluttua toimintoa. Meidän nettisivuja pystyy laajentamaan rajattomasti. Käytännössä minkään uuden ominaisuuden tarve ei kaadu siihen, etteikö se onnistuisi meidän tekemän nettisivun kanssa. 
 

Toteutettuja nettisivuja

Olemme toteuttaneet verkkosivustoja monen kokoisille toimijoille aina pienistä yrityksistä yli 100 miljoonan euron liikevaihtoa tekeviin yrityksiin. 

Yhteistä näiden yritysten nettisivuilla on se, että ne pohjautuvat samaan tekniikkaan. Ei ole väliä oletko pieni vai iso toimija. Kaikki hyötyvät meidän koodista ilman toimittajaloukkua.

Aged Novel

"Vuoden 2020 lopulla perustin uuden yritys startup:n AgedNovel Oy yhdessä parin kumppanin kanssa. Nettisivuista ja niiden rakentamisesta, konkreettista osaamista minulla ei ollut. Nämä olivat minulle ensimmäiset, joita alettiin rakentamaan aivan ajatuksen tasolta. Tietoa siinä vaiheessa ei ollut myöskään siitä, mitä sivuston ja verkkokaupan rakentaminen kumppanuudelta vaatii. Kaiken lisäksi teimme huonekalualalle uudenlaista tuotetta, missä digitaalinen sisältö ja tarinat ovat suuressa osassa, joten silloiset jo muiden ko. alan yritysten käytössä olevat sivut eivät olleet muokattavissa meidän näköisiksi. Tällaiseen luovien ratkaisujen toteuttamiseen kooderssilla on todella ammattitaitoa ja saatiin monimutkaiselta tuntuva asia toimimaan sivustoilla, mielestäni omia odotuksia selkeämmin. Ja selkeähän on kaunista digitaalisen myynnin mahdollistamiseksi.” 

Urheiluakatemia

”Kooders teki Joensuun Urheiluakatemialle sähköisen läsnäoloseurannan. Valmentajat voivat täyttää urheiluakatemian aamuharjoituksista puhelimella urheilijoiden läsnäolot. Aiemmin läsnäoloja on seurattu paperisella versiolla, joten tämä helpottaa ja nopeuttaa lajivalmentajien työtä sekä urheilijoiden seuranta tehostuu huomattavasti. Jatkossa tulemme varmasti kehittämään sähköistä järjestelmää myös muiden urheiluakatemian toimintojen suhteen. Iso kiitos ammattitaitoiselle ja kehittämismyönteiselle Koodersille! Vahva suositus Joensuun urheiluakatemian puolesta.”

- Tarmo Koivuranta, urheiluakatemiatoiminnan kehittäjä

 

Tutustu meihin

 

Laita viestiä tulemaan niin olemme sinuun yhteyksissä!