Tästä yritykset eivät viesti tarpeeksi - #MitäVattua podcast #222

12.04.2022 09:40:57


Mitäkä haluat kuulla?

Viestintää on yrityksillä monenmoista. Löytyy sisäistä viestintää jossa puhutaan asioita organisaation sisällä. Sitten voi olla rekryviestintää jossa kerrotaan ulospäin miksi pitäisi hakea kyseiseen organisaatioon töihin. Voi olla myynnillistä viestintää, jossa yritetään ihmisille kertoa: Tämän takia meihin voipi luottaa ja tämmösiä me ollaan. Tehdäänkö juttuja yhdessä?

Tänään jutellaan mitkä ovat joitakin esimerkkejä asioista joita ihmiset jättävät helposti viestimättä näissä yhteyksissä. Puutteellista ilmaisua voi olla vaikka työn muista eduista tai organisaation sisäisistä käytänteistä.

Muita vattuiluja

Medialukutaito - #MitäVattua podcast #96

Medialukutaito on kyky lukea ja ymmärtää mediaa, nähdä sen tuottamien ilmiselvien merkitysten taakse, sekä suodattaa ja arvioida vastaanotettua informaatiota.

Lukaseppa

Näin teet täydellisen mainoksen - #MitäVattua podcast #166

Mitenkä saat viestisi välitettyä mahdollisimman monen potentiaalisen asiakkaan kuulemana?

Lukaseppa

Mitä videoiltamme haluat? - #MitäVattua podcast #191

Internetissä sisällöllä voi olla monenlaisia twistejä. Mikä voisi olla Koodersin twisti mukavien juttelun ja kirosanojen vatulla korvaamisen lisäksi?

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä