Tästä yritykset eivät viesti tarpeeksi - #MitäVattua podcast #222

12.04.2022 09:40:57


Mitäkä haluat kuulla?

Viestintää on yrityksillä monenmoista. Löytyy sisäistä viestintää jossa puhutaan asioita organisaation sisällä. Sitten voi olla rekryviestintää jossa kerrotaan ulospäin miksi pitäisi hakea kyseiseen organisaatioon töihin. Voi olla myynnillistä viestintää, jossa yritetään ihmisille kertoa: Tämän takia meihin voipi luottaa ja tämmösiä me ollaan. Tehdäänkö juttuja yhdessä?

Tänään jutellaan mitkä ovat joitakin esimerkkejä asioista joita ihmiset jättävät helposti viestimättä näissä yhteyksissä. Puutteellista ilmaisua voi olla vaikka työn muista eduista tai organisaation sisäisistä käytänteistä.

Muita vattuiluja

Ole kiinnostunut tuotteestasi feat. Gikker - #MitäVattua podcast #131

Gikker-palvelun Juha Paavilainen ja Hans Ekroos kävivät jakamassa kokemuksiaan uudenlaisen liikeidean perustamisesta.

Lukaseppa

#MitäVattua - Ohjelmointi feat Riikka Simonen

Ohjelmointi, Koodaus, Sorsan naputtelu. Sukelletaan tutkimaan tarkemmin mitä Kooderskin tekee.

Lukaseppa

Tunnelmia nörttilivestä - #MitäVattua podcast #201

Suomalaisen koodin päivänä järjestettiin Nörttilive. Mikäs vattu se on ja miltä livestream tapahtuma näytti veteraanin sekä noviisin silmin?

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä