Tästä yritykset eivät viesti tarpeeksi - #MitäVattua podcast #222

12.04.2022 09:40:57


Mitäkä haluat kuulla?

Viestintää on yrityksillä monenmoista. Löytyy sisäistä viestintää jossa puhutaan asioita organisaation sisällä. Sitten voi olla rekryviestintää jossa kerrotaan ulospäin miksi pitäisi hakea kyseiseen organisaatioon töihin. Voi olla myynnillistä viestintää, jossa yritetään ihmisille kertoa: Tämän takia meihin voipi luottaa ja tämmösiä me ollaan. Tehdäänkö juttuja yhdessä?

Tänään jutellaan mitkä ovat joitakin esimerkkejä asioista joita ihmiset jättävät helposti viestimättä näissä yhteyksissä. Puutteellista ilmaisua voi olla vaikka työn muista eduista tai organisaation sisäisistä käytänteistä.

Muita vattuiluja

Graafikko: Opettele koodaamisen perusteet - #MitäVattua podcast #150

Graafikko tittelin alle mahtuu monenlaisia tekijöitä. Kaikki työ ei ole edes välttämättä digitaalista, joten jokainen graafikko ei järjestään ole käyttöliittymien mestari.

Lukaseppa

#MitäVattua - Naamakerroin

Naamakerroin, naamaraja, pärstäkerroin. Rakkalla ilmiöllä on monta nimeä.

Lukaseppa

Parhaat työsuhde-edut - #MitäVattua podcast #236

Toiset tykkää savusilakoista ja toiset haluaa sähköpyörän. Mitkä on sitten parhaita työsuhde-etuja?

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä