Tästä yritykset eivät viesti tarpeeksi - #MitäVattua podcast #222

12.04.2022 09:40:57


Mitäkä haluat kuulla?

Viestintää on yrityksillä monenmoista. Löytyy sisäistä viestintää jossa puhutaan asioita organisaation sisällä. Sitten voi olla rekryviestintää jossa kerrotaan ulospäin miksi pitäisi hakea kyseiseen organisaatioon töihin. Voi olla myynnillistä viestintää, jossa yritetään ihmisille kertoa: Tämän takia meihin voipi luottaa ja tämmösiä me ollaan. Tehdäänkö juttuja yhdessä?

Tänään jutellaan mitkä ovat joitakin esimerkkejä asioista joita ihmiset jättävät helposti viestimättä näissä yhteyksissä. Puutteellista ilmaisua voi olla vaikka työn muista eduista tai organisaation sisäisistä käytänteistä.

Muita vattuiluja

Ain laulain työtäs tee - #MitäVattua podcast #220

Suhtautuminen on monen negatiivisen kokemuksen taustalla. Voisiko liukuhihnatyöstäkin saada mielekästä uteliaisuuden lisäämisellä arkeen?

Lukaseppa

Älä tee älykkyydestäsi velvollisuutta - #MitäVattua podcast #235

Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea mihin kykenet. Elämässä on paljon muutakin kuin pelkästään työt ja muiden auttaminen. Myös omalle ololle ja jaksamiselle pitää osata asettaa arvoa!

Lukaseppa

Ostaisitko koodifirmalta vaatteita? - #MitäVattua podcast #272

Voiko koodifirmaan luottaa vaatekauppiaana ja miksi koodarit edes haluaisivat myydä vaatteita? Meidän päästä katsottuna tekemisemme ytimessä on ihmisten arjen helpottaminen joten ihanat vaatteet tuntuisivat lähes luontevalta jatkeelta.

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä