Myyvien nettisivujen tarkistuslista

03.02.2022 09:05:41

Näkyvyyttä ilman euroja

Paras hinta nettisivumuutoksille on ilmainen, joten lähde näistä liikkeelle ennenkuin lähdet uutta hankkimaan!

 

1. Kolmen sekunnin sääntö

Ilmeneehän ensimmäisen kolmen sekunnin aikana sivuillenne saapuessa, että mitä te myytte ja miten sitä voi ostaa? Todella usein käy myös tilanteita, joissa ei ilmene edes koko sivuja läpi käymällä mitä palveluita yritys tarjoaa.

Kertokaa siis mahdollisimman kansankielisesti mitä tarjoatte ja miten teihin saa yhteyden jotta teiltä saisi ostettua.

2. Anna tapa ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä

Tämä voi tapahtua sivujen alaosassa olevalla "Ota yhteyttä"-linkillä tai -lomakkeella yksinkertaisimmillaan. Me ollaan vaikkapa meidän nettisivujen palvelusivulla annettu ensimmäisten kauniiden lauseiden perään itse sen tyypin naama johon otettaisi yhteyttä, yhteystiedot ja vielä PELKKÄÄ PUHELINNUMEROA kysyvä soittopyyntölomake.

Ihminen ottaa herkemmin yhteyttä jos hänen ei tarvitse nähdä siihen ylimääräistä vaivaa.

3. Auta asiakasta ilmaiseksi

Ei tarvitse lähteä pihoja kuitenkaan haravoimaan talkootöinä. Tätä ilmaista auttamista voi olla helpoimmillaan sisältömarkkinointi kuten blogien tekeminen. Tällä tavalla saat myös helposti todennettua osaamistasi ihmisille. Tulet sitten ensimmäisenä mieleen kun sen palvelun tarve koittaa!

4. Käytä omia kuvianne nettisivuilla

Vaikka ne puku päällä kokouspöydän yli kättelevät ihmiset näyttävät hienolta ei se välttämättä ole sitä miltä yrityksesi toiminta oikeasti näyttää. Näyttäkää nettisivuillanne siis niitä oikeita ihmisiä joihin asiakkaanne voivat törmätä ja niitä oikeita tiloja mihin asiakas saattaa saapua kylään. Tämä korostuu jos olet vaikka ravintola tai muunlainen tapaus jolloin asiakkaita tulee teille käymään.

Tehkää naamanne ja tilanne jo valmiiksi tutuksi asiakkaillenne!

Muita blogeja tältä tyypiltä

Kun projektivetäjä vaihtuu

On kaunis kesäinen päivä. Linnut laulavat ja ankat haluavat pussistasi herkkuja. Sitten yhtäkkiä salami iskee kirkkaalta taivaalta ja projektia firmassanne vetänyt tyyppi säikähtää ja juoksee karkuun. Sinut nimetään projektivetäjäksi. Mitäs nyt tehdään?

Lukaseppa

Kuinka päästä alkuun koodaamisessa

Nämä eivät ole absoluuttiset oikeat askeleet koodauksen aloitteluun, mutta näitä on todettu meillä toimivaksi.

Lukaseppa

Oman alansa löytäminen: Miikan matka koodariksi

Viimeinenkin koodari tunnustaa kuinka se oma ala löytyi. Itselläni polku on aina kulkenut IT-alalla tavalla tai toisella.

Lukaseppa