Entä jos koodataan alasti - #MitäVattua podcast #291

15.08.2023 11:52:58


Työpaikoilla on monesti erilaisia pukukoodeja, käyttäytymissääntöjä ja mahdollisia muita ohjeistuksia. Miten paljon toimistotyössä on tarpeen vaatia työntekijöitä laittautumaan?

Aiheesta myös tuoretta tekstibloggausta Oonalta!

00:00 Jakso alkaa
00:46 Aiheen pohjustus
01:34 Oonan ajatukset aiheesta
04:22 Housukiukku
05:16 Pukukoodi asiakastöissä
09:21 Hiustyyli asiakastöissä
12:05 Töihin meno meikittömänä
14:01 Parkkiperhosten pukukoodi
16:24 Mukavasti pukeutuminen töihin
24:03 Kysy työpaikan asukoodista
24:59 Kun urheilutrikoista tuli muotia
25:49 Älä välitä mitä muut ajattelevat pukeutumisestasi
32:29 Koodersin pukukoodi

Muita vattuiluja

Tuotteistetaan palveluita ja koulutuksia - #MitäVattua podcast #273

Pizzalistalla on tuotteistamisen avulla asiakkaille annettu esimerkkejä joista voi valita sopivan lätyn ja listan lopusta löytyy myös optio omiin täytteisiin. Tuotteistamisella asioista tehdään siis helppoa ostaa ja helppoa myydä. Tänään Miikka saarnaa Tiinalle tuotteistamisesta ja toivon mukaan myös kuulijana saatte tästä kimmokkeita omiin tuotteistamisen tarpeisiinne!

Lukaseppa

#MitäVattua - Alfa & Beta

Alfa (eng. Alpha) & Beeta (eng. Beta) ovat kreikkalaisten aakkosten lisäksi ohjelmistokehityksen elinkaareen liittyviä termejä. Usein Alfa ja Beeta-versiot ovat julkaisua edeltäviä testiversioita.

Lukaseppa

#MitäVattua - Paikallinen näkyvyys

Joskus myös täällä Joensuussa saattaa olla jotain toimintaa vuosia, mutta edes viereisen rapun ihmiset eivät tiedä sen olemassaolosta. Tällöin on ongelmia paikallisessa näkyvyydessä.

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä