Tekoälyn hyödyntäminen Koodersilla - #MitäVattua podcast #271

28.03.2023 09:06:50


Kuinka tekoälyä voidaan hyödyntää pienemmissä yrityksissä ja miten siihen pitäisi suhtautua vaikka koulumaailmassa?

Yhden Miikan yhdessä Mitsussa pitämä yksinpuhelu tekoälyn nykytilanteesta ja kuinka se pitäisi nähdä hyödyllisenä työkaluna eikä uhkana kaikelle luovalle tekemiselle.

 

01:42 Aiheen pohjustus
05:06 Tekoäly ei vie töitä, se muuttaa tehtävänkuvaa
09:23 Kuinka tekoälyä on hyödynnetty Koodersilla
15:31 Koodersin tulevan tuotteen teaser
18:34 Tekoäly ja asiakaspalvelu
20:19 Mitä käy jos tekoälylle antaa rahaa

Muita vattuiluja

#MitäVattua - Jatkokehittäminen

Jatkokehittäminen on toimenpide, jolla olemassa olevasta asiasta tehdään laajempi ja yleensä sen myöten parempi. Tämä toimenpide ei koske ainoastaan ohjelmistokehittämistä!

Lukaseppa

Oliko ennen kaikki paremmin - #MitäVattua podcast #196

Ennen oli laivat laivantekoainetta ja harrastamisen olennainen osa ei ollut tekemisistään tuntemattomille ihmisille ilmoittaminen ilmoitustaululla. Voisiko arkeen löytyä kivaa lisäpiristystä omista lapsuuden ajan aktiviteeteista?

Lukaseppa

Voiko koodiyrittäjä koskaan lomailla - #MitäVattua podcast #238

Sanotaan, että koodari ei koskaan lomaile kun se miettii koodipähkinöitä päässään vapaa-ajallakin. Mitenkäs tämä tapahtuu sitten esihenkilön tai yrittäjän saappaissa jossa on myös huoli työntekijöistä?

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä