Soittorynnäköllä lisää myyntiä - #MitäVattua podcast #321

02.04.2024 13:16:29


Oppilaitosyhteistyö on todella alihyödynnettyä ainakin itäisessä Suomessamme. Tähän on nähty mahtavia nostoja koodareille projektitöiden lisääntymisenä mutta uusin päänsä nostaja on Soittorynnäkkö! Nyt tätä ollaan järjestämässä yhdessä ICT Hubin ja Karelia AMK kanssa. Vuoden 2024 toteutukseen kävi myös Koodersilla arpa-onni mukaan ja podissa halutaankin kertoa tästä mahtavasta formaatista eli jaetaan kaikki salaisuudet mahtavaan myyntiä lisäävään oppilaitosyhtistyöhön!

Timestampit:
00:00 Jakso alkaa
00:42 Aiheen pohjustus
01:22 Oonan yritysyhteistyökokemukset
03:21 Harjoittelut AMK:ssa
07:15 Oppilaitosyhteistyöprojektien vaativuus
09:23 Mikä on soittorynnäkkö
18:11 Ymmärrä konkreettisesti, mitä et osaa
19:57 Miksi soittorynnäkkö on niin hyvä juttu
26:34 Oikean maailman tilanteiden simulointi kouluissa
30:56 Minkälaisia oppilaitosyhteistöitä Oona toivoisi näkevänsä
31:41 Oppilaitosyhteistyö media-alan opinnoissa
35:34 Loppupuhe

Muita vattuiluja

Mitä koodari nuoruudessaan tekee - #MitäVattua podcast #108

Koodarit pohtivat yleisiä ajatuksia koodaamisesta ja mitä koodaamiseen verrattavia ainesosia tuli harrastettua internetinkin ollessa vielä nuori.

Lukaseppa

Markkinoi oikeassa kanavassa - #MitäVattua podcast #193

Vaikka miten kovaa huudat tyhjään metsään ei sieltä tule vastakaikua. Kannattaa ensin löytää se oikea metsä mihin lähteä huutamaan oman palvelun ilosanomaa.

Lukaseppa

Tehdään oma somemme - #MitäVattua podcast #286

Taitaa olla paras ratkaisu tässä kohtaa tehdä vaan kokonaan oma some. Minkälaista somea maailma tällä hetkellä kaipaa ja miten voisimme erottua muista?

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä