"Näin ei voi tehdä" ei tarkoita etteikö niin voisi tehdä - #MitäVattua podcast #304

21.11.2023 19:56:45


Saamme ajottain yhteydenottoja, jossa varovaisesti kysytään jonkun toteutuksen perään vaikka ovat aiemmin saaneet tiedon "näin ei voi tehdä". Usein tilanteissa selviääkin asian olevan varsin tehtävissä. Tuleeko asiakkaalle väärinymmärryksiä vai nähdäänkö parhaaksi ohjata asiakkaalle ajatus asian mahdottomuudesta jos sitä ei ole mahdollista itse tarjota?

00:00 Jakso alkaa
00:26 Aiheen pohjustus
03:31 Koodersin ongelma
06:02 Oonan tämän syksyn lempiprojekti
08:06 Mikä johtaa ratkaisemattomiin ongelmiin
09:38 Miten Koodersin koodia voisi myydä
10:37 Mainoskorulauseet
11:59 Suosittelun voima
13:47 Huijarisyndrooma
15:50 Eteenpäinsuosittelu
18:16 Myynti ei voi olla asiakasrajapinnassa ainoa tavoite
21:36 Miten Kooders näyttäytyy ulospäin
26:18 Moraali työnteossa ja vapaa-ajalla
33:41 Loppusanat

Muita vattuiluja

#MitäVattua podcast #86 - Nykyajan kouluttautuminen

Nykyään on myös muita keinoja kouluttautua kuin amis ja lukio. Miikka, Vili ja Ida keskustelevat tästä omien kokemuksien kautta.

Lukaseppa

#MitäVattua - Algoritmit

Tekniikan puolella algoritmit kertovat tietokoneelle mitä halutaan saavuttaa. Algoritmit ovat usein monihaaraisia, joissa edetään tietyn logiikan mukaisesti.

Lukaseppa

Datalla johtaminen - #MitäVattua podcast #318

Datalla johtaminen on tehokasta ja jopa trendikästä. Toimiakseen se kuitenkin vaatii dataa joka on oikein ja se data pitää olla oikein tulkittu. Nyt kun julkisissa palveluissa on paljon leikkaamista menossa ja nähty dataa päätöksen tekemisen taustalla nousikin se datan oikeellisuuden tärkeys myös Konnien pöydälle.

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä