Saamme ajottain yhteydenottoja, jossa varovaisesti kysytään jonkun toteutuksen perään vaikka ovat aiemmin saaneet tiedon "näin ei voi tehdä". Usein tilanteissa selviääkin asian olevan varsin tehtävissä. Tuleeko asiakkaalle väärinymmärryksiä vai nähdäänkö parhaaksi ohjata asiakkaalle ajatus asian mahdottomuudesta jos sitä ei ole mahdollista itse tarjota?
00:00 Jakso alkaa
00:26 Aiheen pohjustus
03:31 Koodersin ongelma
06:02 Oonan tämän syksyn lempiprojekti
08:06 Mikä johtaa ratkaisemattomiin ongelmiin
09:38 Miten Koodersin koodia voisi myydä
10:37 Mainoskorulauseet
11:59 Suosittelun voima
13:47 Huijarisyndrooma
15:50 Eteenpäinsuosittelu
18:16 Myynti ei voi olla asiakasrajapinnassa ainoa tavoite
21:36 Miten Kooders näyttäytyy ulospäin
26:18 Moraali työnteossa ja vapaa-ajalla
33:41 Loppusanat
Yksi tärkeä osa nettisivujen viihtyisyyttä on niiden nopeus. Selailu verkkokaupassa ei ole mukavaa jos jokaista klikkausta seuraa sekunteja kestävä odottelu.
Markkinointistrategiassa on nyt perusteet kunnossa. Kuinka niiden päälle lähdetään suunnitelmaa rakentamaan?
Ohjelmiston suuruutta voi ajatella monella tavalla. Onko suurempi järjestelmä se, joka tekee paljon asioita yksittäisille käyttäjille vai yksi järjestelmä joka tekee vähän asioita isolle käyttäjäkunnalle?
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!
Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä