Nykyään ihmiset eivät enää mene yritykseen sillä oletuksella, että työskentelevät siellä loppu ikänsä. Tämän myötä on tullut tärkeäksi löytää tekemälleen työlle merkitystä.
Toiset saavat merkityksen itse tehdystä työstä, toiset löytävät sen tehdyn työn seurauksista. Joskus paras merkitys työlle löytyy ihmiseltä itseltään.
Tarpeeksi motivoivaa ja taiteellista? Podcastissa juteltiin aiheesta syvemmin.
Bug bountyissa pyydetään ihmisiä ilmoittamaan virheistä järjestelmässä palkkiota vastaan. Yleensä käytännöllä yritetään löytää etenkin tietoturvaan liittyviä aukkoja. Mutta miten bug bounty mentaliteettia voitaisi hyödyntää asiakaspalvelussa?
Suosittelualgoritmit ovat menneet jatkuvasti oudompaan suuntaan. Tilattuja ja seurattuja tilejä ei löydy mistään ja katselusuosituksiin tulee 10 vuotta vanhoja videoita jotka on jo katsottu moneen kertaan.
Pitkän aikaa vinkattiin mahtavana hopealuotina työn saantiin "opettele koodaamaan". Sen jälkeen puhuttiin sitten jopa koodari pulasta ja nyt niitä koodareita sitten olisi tarjolla. Onko se IT-alan koulutus kuitenkaan se täydellinen ratkaisu töiden saamiseen? Tänäänpä keskustelussa ajatukset miten omaa osaamistaan voi hyödyntää töiden hakemisessa esim. piirtotaitoiset voisivat mahdollisesti työllistyä hankkeisiin ja miten pelkällä WordPressin sisällönpäivitystaidolla voi työllistyä yllättävän laajaan kasaan työtehtäviä.
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!
Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä