Pelillistämisen tarkoituksena on vedota ihmisten kilpailuviettiin ja tarpeeseen olla jättämättä asioita kesken. Yksinkertaisimpia malleja pelillistämisestä ovat eri ketjujen ja kauppojen tarjoamat kanta-asiakas edut ja erilaiset bonus pisteet.
Pidemmälle vietynä esimerkkinä toimii mm. Facebook joka pelillistämisen keinoin kannustaa ihmistä pysymään heidän palvelussa pidempään. LinkedInissä pelillistämisellä kannustetaan käyttäjää täyttämään mahdollisimman kattava profiili. Et voi olla All-Star täyttämättä aivan kaikkia tietoja ja julkaisematta paria blogikirjoitusta!
Vieraanamme oli Lunar Collapsen oma Roope Timonen! Pelien tekijältä pyysimme asiantuntijuutta pelien keinoihin pitää ihminen kiinnostuneena.
Lunar Collapsen ensijulkaisu LOST HOME Steamissa
LUNAR COLLAPSE:
www.lunarcollapse.com
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
Iso osa ihmisistä kuvaa videonsa kännykällä ja lähettää ne johonkin some tai chattipalveluun. Sitten vastaanottaja myös katsoo videot suoraan kännykästä. Oliko kaiken tämän pakkauksen ja pienen ruudun jäljiltä sitten mitään hyötyä siitä, että videon alkuperäinen tarkkuus oli 8k ja tiedoston koko monta gigaa?
Keskustelupalstat ja sosiaalisten medioiden ryhmien keskustelu herättää joskus koodarissa kummastusta.
Keskittymishäiriöt ja muut haasteet puhuttaa työpaikoilla, mutta onko termi häiriö kovinkaan kuvaava kun puhutaan yliherkkyydestä tai ADHDsta?
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!
Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä