Tänään junnu-koodari ja vähemmän-junnu-koodari keskusteleevat siitä mikä tekee hyvän koodarin.
Etenkin moni aloittava koodari varmasti painii tämän asian kanssa. Milloin itseään uskaltaa kutsua ammattilaiseksi? Milloin hyväksi koodariksi? Milloin edes koodariksi?
Aiheesta löytyi myös monia tulokulmia. Se, mieltääkö ihminen itsensä hyväksi koodariksi ja mitä rekrytoija katsoo ihmisessä tunnistaakseen hyvän koodarin ovat hyvin eri asioita. Jos muun maailman kuva itsestään on tärkeä, niin kannattaa miettiä haluaako olla hyvä koodari omasta mielestään vai vaikuttaa pätevältä koodarilta vaikka sosiaalisessa mediassa.
Kaisan haastattelu #mimmitkoodaa blogissa
Joskus myös täällä Joensuussa saattaa olla jotain toimintaa vuosia, mutta edes viereisen rapun ihmiset eivät tiedä sen olemassaolosta. Tällöin on ongelmia paikallisessa näkyvyydessä.
Suhtautuminen on monen negatiivisen kokemuksen taustalla. Voisiko liukuhihnatyöstäkin saada mielekästä uteliaisuuden lisäämisellä arkeen?
Kuinka paljon saamasi suosittelut vaikuttavat ostopäätökseesi? Kannattaako kaikkien ihmisten suosituksia kuunnella? Suosittelun taustalla on hyvä olla jonkinlainen luottamus tahoa kohtaan, jolta pyytää suositteluja.
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!
Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä