Ihan hyvin se meni

13.06.2024 08:45:07
Joskus verhojen sijaan voi vain peittää silmät

On kaunis kesäilta. Takanasi on mahtava päivä. Olet tehnyt hyviä valintoja: Olet syönyt hyvin, olet nähnyt itsellesi tärkeitä ihmisiä, olet harrastanut liikuntaa ja töissä olet saanut tehtyä kaiken mitä oli tavoitteena. Olosi ei kuitenkaan ole onnellinen tai oikeastaan edes tyytyväinen.

 • Ruokaa olisi voinut syödä oikeastaan vähän vähemmän.
 • Tuli sanottua tyhmä vitsi kavereille joka hävettää.
 • Liikunnassa osallistuit tunnille, mutta et oikeastaan antanut kaikkeasi.
 • Töissäkin olisit saanut enemmän aikaiseksi jos olisit oikeasti yrittänyt.
  • Milloin asetettujen tavotteiden täyttäminen on ennenkään riittänyt? Pitäähän sinun olla parempi kuin riittävä.

Tiedät jo valmiiksi, että et tule saamaan unta sillä osana kaunista kesäiltaa on aurinko joka ei koskaan laskeudu kotoisessa Suomessamme. Ei saa unta kun on niin valoisaa ja et osaa itse asentaa pimennysverhoja. Ei se oikeastaan ollutkaan kovin hyvä päivä. Ei oikeastaan edes välttävä.

Ihminen on ihan turkasen hyvä perustelemaan itselleen mitä tahansa. Oli se sitten hyvistä tavoista lipsumista tai todentamista siitä miten rankkaa ja vaikeaa kaikki on ja ei kannata edes yrittää. Usein sitä onkin itse eniten onnensa tiellä. Onnellisuus voi tuntua vahvalta sanalta monelle, mutta se on ihan tavoitettavissa ja siitä on varmasti pilkahduksia ollut sinullakin tällä viikolla takana. Tuo onnellisuuden mokoma kun tuppaa olemaan suhtautumiskysymys.

Samalla vauhdilla kun pystyt perustelemaan riittämättömyyttäsi voisit myös pohtia asioita mitkä menivätkin ihan hyvin.

 • Sinä teit parhaasi ruokailun kanssa.
 • Tapasit ihmisiä vaikka se tuntuu välillä kiusalliselta ja teennäiseltä.
 • Sinä teit kehollasi asioita.
 • Töissäkin varmasti sait aikaiseksi paljon asioita.
  • Sinä vaan satut keskittymään niihin juttuihin mitä on vielä tehtävänä.

Ja kesä tulee joka vuosi. Hanki nyt herranen aika unimaski niin ei tarvitse niitä verhoja miettiä pimeyden takaamiseksi. Tällä tapaa pimeys kulkee mukanasi vaikka hotelliin tai muihin vieraisiin eikä tarvitse osata asentaa pimennysverhoja.

Keskitytäänpä tänään ainakin yhtään hyvään asiaan eikä lähdetä sitä vääntämään negatiiviseksi. Pidä kiinni siitä innostavasta ajatuksesta jonka erehdyit ajattelemaan päivän onnistumisen aikana ja vielä sen jälkeenkin.

Muita blogeja tältä tyypiltä

Rupea kesällä koodariksi!

Jos et tiedä mistä aloittaa koodaamisessa, niin nyt annan sinulle siihen vastauksen jotta saadaan se tekosyy pois tieltä.

Lukaseppa

Yhteensopivuus ei koskaan ole ollut näin selkeää! - CASE: Navigaattorit.fi

Jos olet opiskelija voiko saada starttirahaa? Saanko maaseudun yritystukea jos asun Kymenlaaksossa? Toteuttamassamme navigaattorit.fi järjestelmässä on ratkaistu juuri tätä ongelmaa.

Lukaseppa

Sähköposti toimimaan mobiililaitteella (Android)

Usein etenkin yrittäjillä on kätevää saada mahdollisuus tarkistaa sähköpostia mobiililaitteella. Tässäpä sitten Androidille opastusta kuinka se onnistuu.

Lukaseppa