Älä lyö ihmisiä firman hupparissa - #MitäVattua podcast #278

16.05.2023 08:17:14

Vaikkapa messutilanteessa palvelua vaille jäädessä voi tulla kävijöille olo ettei minun asiakkuuteni kiinnosta. Kaikki mitä firman hupparissa taikka firman logollisella ajoneuvolla tekee nähdään sivullisten silmin helposti yrityksen toimintana vaikka asia ei tapahtuisi työajalla.

00:00 Tulossa tässä jaksossa
01:08 Aiheen pohjustus
01:47 Idan ja Oonan pohdinnat aiheesta
03:41 Ylitietoisuus kun on firman logoa päällä
06:01 Tilanteita, joissa yrityksen edustajasta on jäänyt hyvä tai huono kuva
13:17 Tarina siitä kun Idan nimimerkki tunnistettiin Valorantissa
16:30 Miten Kooders näyttäytyy konseptina
19:10 Kooders = Miikka?
24:16 Mikä sai Oonan hakemaan Koodersille
26:39 Miksi Koodersilla ei tehdä enemmän livestriimejä
27:56 Sanavalinnat suljettujen ovien takana

Muita vattuiluja

Kuinka hakukoneoptimoida 2023 - #MitäVattua podcast #253

Otetaanpa vuoden lopun lähetessä katsausta hakukoneoptimoinnin nykytilaan vuoden vaihtuessa pikkuhiljaa 2023 suuntaan. Mitä voit tehdä ihan itse hyvällä suunnittelulla paremman näkyvyyden takaamiseksi?

Lukaseppa

Huijarisyndrooma koodialalla - #MitäVattua podcast #190

Osaatko työtäsi oikeasti? Tuntuuko ettet oikeasti ole kovin hyvä harrastuksessasi vaikka tekemistä on takana vuosia? Saatat kärsiä huijarisyndroomasta. Tällöin ihminen ei kykene sisäistämään omia saavutuksiaan todisteista huolimatta.

Lukaseppa

#MitäVattua - Varmuuskopiointi

Jos alkuperäinen tieto häviää tai tuhoutuu, voidaan tieto palauttaa varmuuskopioista. Varmuuskopiointi on hyvä muistaa niin tietokoneella kuin kännykälläkin.

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä