Ennen hakukoneoptimoinnissa oli tärkeää saada toistettua avainsanoja sisällössä, mutta nykyään sivustoilta tarkastellaan myös auktoriteettia eli onko sivuston pyörittäjillä oletettavaa tietoa aiheesta josta he puhuvat.
Tämän myötä meidän on järkevintä kohdentaa uusimmat blogimme ja podcastimme keskittymään ennenkaikkea koodaamiseen, mutta myös liiketoiminnan kehittämiseen. Jos Kooders tekee julkaisuja liittyen markkinointiin emme pääse niin korkeille tuloksille hakukoneissa kuin vaikka vuosi sitten.
Blogissa lisää käytännön vinkkejä siihen miten algoritmien allonharjalla ratsastetaan.
Kannattaa myös tsekata Oonan kirjoitus aiheesta: Kaikki irti nettisivuista: Sanoista hakukoneoptimoituun sisältöön
Voiko tässä hetkessä elävä stressata? Yleensä tässä hetkessä ei ole mitään hätää vaan negatiiviset ajatukset tulevat joko menneen tai tulevan huolehtimisesta. Pahimmillaan ihminen voi luulla elävänsä hetkessä, mutta silti aktiivisesti stressata vaikka kuluvan päivän todo-listan pituutta.
Sisäisen kriitikon laukoessa itsekriittisiä ajatuksia kannattaa välillä pysähtyä miettimään onko ne ajatukset edes totta. Sisäisen kriitikon ahdistavuutta voi avustaa myös antamalla sisäiselle kriitikolle jonkun hahmon.
Koodaamisen opettamisessa on jatkuvasti tullut enemmän projektit keskiöön. Mitä jos koko koodaamisen koulutus olisi yksi suuri yhtenäinen projekti?
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!
Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä