Lemmikit tuovat lempeyttä työpaikalle

05.08.2021 09:41:31
Tämmöistä hauva_energiaa Koodersin toimistolla

Lemmikeillä on paljon myönteisiä vaikutuksia ihmisiin. Eläimet voivat lievittää stressiä, poistaa yksinäisyyttä, rauhoittaa, antaa lohtua ja rentouttaa. Hoivaamalla eläintä ihminen tuntee usein hoivaavansa itseään. 

”Joillakin yrityksillä on jopa omat koiransa ja kissansa, jotka päivystävät aulatiloissa toivottaen vieraat tervetulleiksi. Ne muuttavat ilmapiirin heti kättelyssä myötämieliseksi ja leppoisaksi. Tämä perustuu siihen, että valtaosa ihmisistä pitää eläimistä, ja eläimet synnyttävät heissä positiivia tunteita.” Näin kerrotaan terve.fi -sivustolla. Myös Kooders kuuluu näihin yllä mainittuihin yrityksiin. Toimistollamme on kaksi koiraa; Cassie ja Kika, jotka ilahduttavat niin työntekijöitä, kun satunnaisesti käyviä asiakkaitakin. 

Cassie ja Kika ovat molemmat Kreikasta tuotuja rescue koiria. Heidän pääasiallinen tehtävänsä työpäivän aikana on leikkiminen, luiden pureskelu ja rapsutusten vastaanottaminen. Kuitenkin Cassiella on yrityksessä myös oikeakin työtehtävä, hän nimittäin toimii alakerrassa Geneesin tiloissa terapiakoirana. Siinä hänen roolinsa on olla asiakkaan luona läsnä, ja sen hän kyllä osaa erinomaisesti. 

Työpäivän aikana koodareiden on sallittua pötkähtää lattialle koirien viereen lepäilemään. Toki myös ilman koiria se olisi sallittua, mutta ehkä hieman omituista. Koirien läsnäolo sallii paremmin hetken työtehtävistä irtautumiseen ja selälleen heittäytymiseen. Koirilla on myös ihmeellinen kyky myötätuntoiseen ja ymmärtäväiseen katseeseen, jolloin voi hetkeksi saada sen tunteen, että kaikki on hyvin! He eivät tuomitse sinua tai kerro eteenpäin sitä, miten haukut pomoasi. He eivät hauku takaisin. Voit uskoutua heille kipeimmistäkin salaisuuksistasi ja villeimmistä unelmistasi. Halutessasi voit tuolloin kurkistaa olkasi yli montako työkaveria on kuulolla. Jos haluat säilyttää maineesi, niin pitäydy pelkässä rapsuttelussa. Pelkästään siitäkin voit saada tarvittavia voimia töittesi jatkamiseen. 

Muita blogeja tältä tyypiltä

Tervetuloa luovuus

Luovuus ei tule käskemällä, mutta voit houkutella sen luoksesi. Tarjoilemalla oikeanlaiset olosuhteet sekä antamalla täyden huomiosi, voit vastaanottaa kauankin kadoksissa olleen luovuuden.

Lukaseppa

Maijun Konnapipari koulu [KoodersVlog #3]

Toimistollamme on jo jouluinen tunnelma

Lukaseppa

Digivitamiinia väsymykseen

Kaamosaika; pimeää, märkää ja väsyttävää. Ennen töihin lähtöä on pimeää ja töistä tullessa on pimeää. Miten tästä ajasta selviää ehjin nahoin? Hyvät yöunet, aikatauluttaminen sekä D- ja Digivitamiini voivat auttaa.

Lukaseppa