Leasing-laite ja toimistotarvike kauppiaat: Haluatko markkinajohtajaksi

20.10.2022 09:22:35

Tehdään ostamisesta helppoa!

Mitä on yleisimpiä ongelmia kun ostetaan etenkin leasingilla tietokoneita, tulostimia tai muita toimistotarpeita?

  • Teidän koko (tai edes valtaosa) valikoimasta ei ole missään asiakkaan nähtävillä
  • Lopullista hintaa asioille on vaikea saada selville
    • Joko pitää "pyytää tarjous" tai opetella korkeampaa matematiikkaa
  • Asiakas ei tiedä mihin hinta perustuu
  • Seurannan puutteesta johtuvat katkokset ja niiden korjaamisen aikataulun tiedon välittäminen

 

Koodi on meidän vasara joten tämä naula näyttäisi verkkopalvelulta.

Mitä jos asiakas näkisi jostain verkkopalvelusta läpinäkyvästi mihin laskutus perustuu ja näkisi livenä kuinka iso lasku on seuraavaksi tulossa sekä mitä palveluita asiakkaalla on tällä hetkellä? Jos laitteille on jotain seurantaohjelmistoja voisiko laitteiden tila näkyä (niin teille kuin asiakkaallekkin) suoraan täällä asiakkuusjärjestelmässä?

Tämmöiseen selainpohjaiseen systeemiin saisi myös kiinni vaikka verkkokaupan mistä voisi shoppailla jotain muutakin, kun te laitekauppiaat myytte usein myös vaikka toimistotarvikkeita, tietokoneita ja sen semmoisia.

Sieltä voisi myös tilata huollot ja huolto voisi viestiä milloin on tulossa (Ja tämä voisi suoraan olla myös huoltotyyppien työlista tai tieto voisi kulkeutua asiakkaalle työlistan pohjalta). Parhaillaan myös tämä huolto-osio voisi seurata missä töissä oleva huoltotyyppi on menossa ja GPS pohjalta pingata "Hei olet siinä Koodersilla ja vieressä Kelalla on kanssa tulostin rikki, käytkö korjaamassa"

Samaan syssyyn voitaisi yhdistää asiakaspalvelukanavaksi chattia, tikettisysteemiä tai muuta helppoa tapaa ottaa yhteyttä. Tarvittaessa voitaisi myös näitä keskusteluja yhdistää suoraan huoltotyyppien tehtävälistan pohjaksi ja sen kautta myös laskutuksen perusteeksi.

Tämmöisestä systeemistä saapi prototyyppiä ykkös tonneilla ja täysin valmista tuotetta yksittäisillä kymppitonneilla.

 

Mille muulle kohderyhmälle haluaisitte kuulla koodibuddhan ratkaisun välittömään markkinajohtajuuteen? Vinkkejä vaan tulemaan niin mie ratkaisen.

Muita blogeja tältä tyypiltä

5 vinkkiä ohjelmistoprototyypin tilaamiseen

Ota ainakin nämä 5 asiaa huomioon ohjelmistoprototyyppiä tilatessa!

Lukaseppa

Brändää vaikka olisit minkä kokoinen

Brändäämistä ei pidä vähäksyä. Tekeminen helpottuu kun touhu on oman näköistä, koska ihmiset ostaa mieluummin ihmiseltä.

Lukaseppa

Junnukoodari: aloita fronttikoodarina

Jos itse aloittaisin koodarina nyt tyhjästä lähtisin liikkeelle frontista. Sitä on helpompi esitellä vaikkapa rekrytilanteessa ja frontti osaamisella saisin rakennettua myös näyttävän portfolion.

Lukaseppa