Kenen syytä huono työympäristö on - #MitäVattua podcast #239

16.08.2022 12:17:14


Ihanaa vai taakkaa?

Kaikki ei ole kaikille ja kaikki ihmiset ovat erilaisia. Mikä töissä on toiselle ihanaa voi toiselle olla parasta ikinä.

Monesti konflikti tilanteiden taustalla on kuitenkin kommunikaation puute ja tänään pohditaankin miten jokainen voi omalla tekemisellään auttaa työympäristöön liittyvissä viihtyvyystekijöissä.

Ajatusten lukeminen on kuitenkin kovin vaikeaa.

Muita vattuiluja

Asiakasta ei koodi kiinnosta - #MitäVattua podcast #185

Useimmiten ihmisille on tärkeämpää mikä fiilis napin painamisesta jää kuin taustalla olevan algoritmin elegantit vivahteet.

Lukaseppa

#MitäVattua - Pelillistäminen

Pelillistämisellä tarkoitetaan pelien dynamiikan ja mekaniikan soveltamista eri ympäristöihin, kuten erilaisissa verkkopalveluissa, koulutuksessa tai työelämässä.

Lukaseppa

Netissäkin voi olla oikeita kavereita - #MitäVattua podcast #187

Tänään Tumblr fanittaja ja wowi raidaaja keskustelevat internet ystävyyksistä ja siitä miten netissäkin voi olla niitä "ihan oikeita kavereita"

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä