Kenen syytä huono työympäristö on - #MitäVattua podcast #239

16.08.2022 12:17:14


Ihanaa vai taakkaa?

Kaikki ei ole kaikille ja kaikki ihmiset ovat erilaisia. Mikä töissä on toiselle ihanaa voi toiselle olla parasta ikinä.

Monesti konflikti tilanteiden taustalla on kuitenkin kommunikaation puute ja tänään pohditaankin miten jokainen voi omalla tekemisellään auttaa työympäristöön liittyvissä viihtyvyystekijöissä.

Ajatusten lukeminen on kuitenkin kovin vaikeaa.

Muita vattuiluja

Työn tekeminen pelkästään rahan takia - #MitäVattua podcast #296

Töissä käydään ensisijaisesti rahan takia. Siitä ei pääse millään perheeksi kutsumisella yli. Jos töissä käydään kuitenkin AINOASTAAN rahan takia voipi kolmasosa elämästä olla aika surullisissa merkeissä vietettyä. Nykyään ihmiset hakevatkin enemmän merkityksellisyyttä työltään.

Lukaseppa

Voimaa kouluttautumiseen projekteilla - #MitäVattua podcast #112

Suomen kouluissa on alettu hyödyntämään projekteja opiskelun muotona, mutta mitä jos projektit rikkoisivat yksittäisten kurssien tai jopa opintialojen rajoja yhteistyön merkeissä?

Lukaseppa

#MitäVattua - Catch-22

Jotta pääsee töihin, halutaan työkokemusta. Jotta saa työkokemusta, pitää päästä töihin. Tämä paradoksaalinen tilanne kantaa myös nimeä "Catch-22"!

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä