ChatGPT + Bing on aivan uskomaton - #MitäVattua podcast #265

14.02.2023 08:35:49


Nyt tekoäly jo hakee tietoakin puolesta

Ensimmäinen versio ChatGPT vahvistamasta Bingistä on päässyt ihmisten käsiin ja alustavat tulokset näyttää todella vaikuttavalta!

01:32 Aiheen pohjustus
02:35 Oonan ajatukset ja odotukset ChatGPT:sta
03:36 Mikä on ChatGPT
10:11 Mitä tapahtui kun ChatGPT yhdistettiin Bingiin
18:57 ChatGPT ja yritykset
25:30 ChatGPT ja kontekstin ymmärtäminen

Muita vattuiluja

Neljän päivän työviikko pelastaa kaikki - #MitäVattua podcast #257

Neljän päivän työviikko on ratkaisu kaikkeen! Ei se ehkä ihan niin helppoa ole kun sitä välillä tarjotaan ratkaisuna myös asiaan kuulumattomiin tilanteisiin. Mihin kaikkeen neljän päivän työviikko soveltuu ja mihin ei?

Lukaseppa

Olemme mainostoimiston unelmakumppani - #MitäVattua podcast #295

Mainostoimistojen väki osaa usein maalata asiakkailleen hyvin kiiltävän kuvan siitä minkälaista markkinoinnin kampanjaa ja jopa automaatiota heille saataisi tehtyä. Tällaisten toiveiden täyttäminen koodilla on myös meille ihan mahdottoman mukavaa. Äkkinäinen saattaisi kutsua tällaista yhteistyötä win-win-win tilanteeksi!

Lukaseppa

Tietoturvan ABC - #MitäVattua podcast #198

Meillä kun on tämä intter_netti, niin omista tiedoista on hyvä pitää huolta. Tänään muistutellaan salasanakäytännöistä ja vanhojen tilien poistamisesta ja muusta siihen liitännäisestä.

Lukaseppa

#MitäVattua?

MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!

Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä