Josna Ry

Lyhyesti

Kuka

Joensuun Seudun Nuorisoasuntoyhdistys ry (kotisivut)

Mitä

Yhdistykselle mobiilissa toimivat kotisivut ja extranet

Miksi

Aiemmat sivut eivät toimineet kovin mallikkaasti mobiilissa ja eivät näyttäneet kohderyhmälle suunnatuilta.

Miten

Concrete5 päälle rakennettu verkkosivusto ja extranet

1. Nuorempaan suuntaan

Entiset kotisivut toimivat mallikkaasti tietokoneilla ja näyttivät perus siisteiltä. Kyseessä on kuitenkin NUORISOasuntoyhdistys, joten sivujen tyyli haluttiin viedä nuorempaan suuntaan.

Vahvasti Joensuu keskeinen kuvitus ja yltiö viralliset asettelut heitettiin mäkeen ja tilalle tuotiin graafikon jopa "vekkuliksi" kuvaama ulkoasu. Lisäksi sisällössä panostettiin mobiilitoimivuuteen, sillä sivujen kävijäkunnasta jopa puolet oli mobiilikäyttäjiä.


2. Viestintää helpottamaan

Pelkästään kotisivuihin ei kuitenkaan jääty vaan lisäksi rakennettiin yhdistyksen käyttöön räätälöity Extranet-palvelu. Tavoitteena oli tehostaa Josnan ja sidosryhmien viestintää.

Josna työskentelee tiiviissä yhteistyössä monissa hankkeissa sekä muiden nuorisoasuntoyhdistysten kanssa. Extranetin avulla on dokumenttien jakaminen helpottunut merkittävästi ja tiedot eivät katoa monen ihmisen keskeisiin sähköpostiviidakoihin.


3. Isännöintiä kehittämässä

Josna on ollut Koodersilla asiakkaana koko konnapoppoon matkan ajan. Tänä aikana on kehitetty myös ratkaisuja isännöintialan helpottamiseksi.

Ensimmäisistä piloteista on selvitty ja isännöinti- ja vuokraustoiminnan digitalisointi jatkuu yhä!

Muita puuhiamme

Fluente Kumppanit: ProstateRadar

Innovaatiosetelillä toimintaa kehittämässä!

Lue lisää

Parikkalan Valo - Tarjouslaskuri

Uudistimme Parikkalan Valon verkkosivut tukemaan paremmin digimarkkinointia, sekä helpottamaan sähkösopimuksen tekemistä, sekä hinnan vertailua asiakkaan näkökulmasta.

Lue lisää