Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

Lyhyesti

Kuka

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy (kotisivut)

Mitä

Kotisivu uudistus

Miksi

Mobiilitoimivuutta ja helpotusta yhteydenottamiseen

Miten

Concrete CMS pohjaiset kotisivut

Uudistuksen aika

Kun Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy päätti uudistaa kotisivunsa, tavoitteena oli luoda selkeä, käyttäjäystävällinen ja luotettava verkkosivusto, joka palvelee sekä nykyisiä että uusia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Me Koodersilla olimme innolla mukana toteuttamassa tätä projektia.

Helppo tiedon löytäminen

Yksi projektin keskeisistä tavoitteista oli helpottaa sivustolla tiedon löytämistä. Rakensimme sivuston selkeän ja intuitiivisen navigoinnin avulla, jolloin vierailijat löytävät nopeasti tarvitsemansa tiedot. Kaikki palvelut, asiantuntijat ja yhteystiedot ovat helposti saatavilla muutamalla klikkauksella.

Kynnys yhteydenottoon madaltui

Toinen tärkeä tavoite oli madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä asianajotoimistoon. Toteutimme näkyvät ja helposti löydettävät yhteydenottamisen kanavat niin akuuttiin kuin vähemmän kiireiseen tilanteeseen. Näin asiakkaat voivat helposti ottaa yhteyttä heille sopivimmalla tavalla.

Palvelut ja asiantuntijat esillä

Uusi sivusto tarjoaa kattavaa tietoa Kontturi & Co Oy palveluista ja asiantuntijoista. Jokaiselle palvelulle on oma sivunsa, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti, miten toimisto voi auttaa eri tilanteissa. Asiantuntijat on esitelty selkeästi omilla profiilisivuillaan, mikä antaa potentiaalisille asiakkaille mahdollisuuden tutustua heidän osaamiseensa ja kokemukseensa.

Projektin tuloksena syntynyt kotisivu on moderni, käyttäjäystävällinen ja tehokas työkalu, joka palvelee niin asiakkaita kuin asianajotoimiston henkilökuntaa. Olemme ylpeitä siitä, että saimme olla mukana luomassa verkkosivustoa, joka heijastaa Kontturi & Co Oy ammattitaitoa ja asiakaslähtöisyyttä.

Tutustu Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy kotisivuihin ja näe itse, miten olemme tehneet tiedon löytämisestä ja yhteyden ottamisesta helppoa!

Muita puuhiamme

Joensuun Vesi - Häiriötiedotejärjestelmä

Häiriötiedotejärjestelmän avulla yksi tiedote voidaan jakaa automaattisesti tarvittaviin kanaviin.

Lue lisää

BioShare Digitization

Uusi yritysilme ja niiden mukaiset markkinointimateriaalit

Lue lisää