Aged Novel Oy verkkokauppa

Tästäkin on syntynyt uniikkeja huonekaluja

Lyhyesti

Kuka

Aged Novel Oy

Mitä

Verkkokauppa erityishuomiolla tarinoiden ja tuotteiden väliseen selkeään linkitykseen.

Miksi

Tarinoiden esilletuomisen, sekä tuotteiden myynnin helpottamiseksi.

Miten

Concrete5 pohjainen verkkokauppa, jossa tuotteet ja tarinat yhdistetään parilla klikkauksella.

Aged Novel on yritys, joka valmistaa uniikkeja sisustushuonekaluja vanhojen, autioituneiden rakennusten hirsistä. Huonekalut valmistetaan tilojen historiaa kunnioittaen, tuoden esiin jokaisen rakennuksen omaa ja yksilöllistä tarinaa. Myös tuotteiden valmistusprosessit on haluttu tuoda esille ja jokainen huonekalu on rakenteeltaan, värimaailmaltaan sekä yksityiskohdiltaan ihan oma yksilönsä.

”AgedNovel Oy:n idea lähti liikkeelle omista juurista maaseudulla. Ajatuksesta, kuinka moni sukujen ja tilojen hieno tarina/historia jää unholaan ja käytännössä pyyhkiytyy pois (lohkomistiedot pois lukien) tilojen autioituessa ja maaseudulle aikoinaan elinvoimaa tuottaneiden rakennusten rappeutuessa. Samalla pyyhkien pois sitä elämää, joka on luonut pohjan nykyiselle. Viime vuosisadan vaihteessa 90% suomalaisista kuitenkin eli maaseudulla.”

Haluttiin luoda verkkokauppa, jossa jokainen tuote olisi yhdistetty sen tilan tarinaan, jonka materiaaleista huonekalu on valmistettu. Sivustolla pääset nauttimaan palan historiaa mielenkiintoisten tarinoiden avulla, sekä valikoimaan itsellesi sopivan huonekalun, joka saa arvonsa puusepän yksilöllisen kädenjäljen, sekä omanlaisensa tarinan kautta.

 

Mitä asiakas itse tuumasi

"Vuoden 2020 lopulla perustin uuden yritys startup:n AgedNovel Oy yhdessä parin kumppanin kanssa. Nettisivuista ja niiden rakentamisesta, konkreettista osaamista minulla ei ollut. Nämä olivat minulle ensimmäiset, joita alettiin rakentamaan aivan ajatuksen tasolta. Tietoa siinä vaiheessa ei ollut myöskään siitä, mitä sivuston ja verkkokaupan rakentaminen kumppanuudelta vaatii. Kaiken lisäksi teimme huonekalualalle uudenlaista tuotetta, missä digitaalinen sisältö ja tarinat ovat suuressa osassa, joten silloiset jo muiden ko. alan yritysten käytössä olevat sivut eivät olleet muokattavissa meidän näköisiksi. Tällaiseen luovien ratkaisujen toteuttamiseen kooderssilla on todella ammattitaitoa ja saatiin monimutkaiselta tuntuva asia toimimaan sivustoilla, mielestäni omia odotuksia selkeämmin. Ja selkeähän on kaunista digitaalisen myynnin mahdollistamiseksi. 

Tutustuin Kooderssiin referenssin kautta. Aloin hiukan kaivelemaan yrityksestä tietoa ja löysin huikeat podcastit. Näiden kautta luottamus Koodersiin toimintaan, kasvoi ja huomasin, että näistä oli oikeasti hyötyä monessakin suhteessa. Ostopolkujen kanssa olin ollut läheisessä tekemisissä jo aiemmalla urallani Danske Bankin Joensuun konttorin johtajana, mutta kuinka ajatukset ja teoria viedään konkreettisesti digitaalisiksi biteiksi, eli koodataan, oli minulle täysin uutta. On hienoa, että koodaus yrityksellä on osaamista ja näkemystä myös digitaaliseen markkinointiin liittyen. Mielenkiintoisten podcastien avulla olin enemmän kärryillä, missä mennään. Tämä helpotti valtavasti omaa toimintaani, mutta varmasti myös yhteistyötä kooderssin kanssa. Toki aina välillä piti kysyä, joko puhelimella tai sähköpostilla mitä tapahtuu, missä mennään ja mikä on oma roolini tässä. Käytännössä sain vastauksen sivuston ja kaupan koodausasioihin aina jos en heti niin viimeistään parin tunnin sisällä.

Suosittelen kooderssia myös hyvän yhteistyöverkoston vuoksi. On tärkeää, että markkinointi ja koodaus kulkevat käsi kädessä, varsinkin jos markkinointistrategiana on mennä täysin tai suurimmalta osin diginä. Yhteisiä palavereja pidettiin ja jos olin esimerkiksi auton ratissa Miikka hoiti myös koolle kutsumisen."

Antti Nakari
Toimitusjohtaja
AgedNovel Oy

Muita puuhiamme

Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy

Uudet kotisivut ja lisää helpotusta yhteydenottamiseen

Lue lisää

Navigaattorit.fi järjestelmä

Mahdollistaa helposti yhteensopivuuksien esittämisen eri tilanteissa kuten yritysrahoituksen saaminen Pohjois-Karjalassa

Lue lisää