Piirretään koodarin työpiste

04.11.2021 08:48:13

Luovan työn yhdenmukaisuudet

Tällä kertaa mie lähestyn työtäni koodarina vähän erilaisesta näkökulmasta: dokumentoin arkipäivääni piirtämällä puuväreillä ja pastelliliiduilla työpisteeni toimistolla.

Pohdin videolla myös sitä, miten koodaamisessa ja piirtämisessä on yllättävän paljon yhteistä. Molemmat prosessit vaativat analyyttistä ajattelua ja asioiden tarkastelemista irrallaan mielikuvista ja lopputavoitteista, ja lopputulos onkin jotain muuta, kuin miltä yksittäiset osaset itsessään näyttävät. 

Värikynät: Prismacolor Premier, Derwent Studio ja Masterart
Pastellit: Rembrandt soft pastels
Paperi: Daler-Rowney Murano Colored Pastel Paper 406x305 mm

Muita blogeja tältä tyypiltä

Kaisan koodikoulu osa 0: Mitä koodaaminen on

Kaikkialla puhutaan koodaamisesta, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Tällä videolla mie kerron, mitä koodaaminen esimerkiksi voi olla. Yksinkertaisimmillaan se on ohjeiden kirjoittamista tietokoneelle, jotta kone voisi sitten tehdä haluttuja asioita.

Lukaseppa

Koodarin työpäivä - Kaisan MyDay 2021

Tuorein koodikonnamme Kaisa kuvasi miltä päivä junnukoodarin saappaissa näyttää.

Lukaseppa

Oman alansa löytäminen: Tie koodariksi voi olla myös mutkikas

Omat uskomukset ja ennakkoluulot ovat siis rajoittaneet valintojani useamman kerran elämässä, mutta onneksi ne voivat välillä kumoutua ja osoittautua aivan vääriksi. Aina on elämässä mahdollisuus vaihtaa suuntaa ja oppia uutta!

Lukaseppa
Kaisan tavoitteena on tulla huippukoodariksi. Kaisan avoin ja utelias luonne, sekä halu ymmärtää sitä miten asiat ja ihmiset toimivat, ajavat häntä jatkuvasti kohti uusien asioiden oppimista.


Aiheet
Muita blogeja tältä tyypiltä