Ihminen voi kouluttautua, joogata ja syödä terveellisesti. Se on eräänlaista kehittämistä.
Yritys voi tehdä uuden värisen version tuotteestaan ja markkinoida sitä uudelle kohderyhmälle. Tämäkin on kehittämistä.
Tuote voi olla nimetty siten, että se voidaan tulkita loukkaavaksi jotain ihmisryhmää kohtaan. Tällöinkin on tuotekehittäminen paikallaan.
Onko kuitenkin tilanteita, joissa tuote tai palvelu on jo ihan hyvä? Tarvitseeko yrityksien ja etenkin ihmisien kuitenkaan kehittyä ihan jatkuvalla syötöllä?
Pitkän aikaa vinkattiin mahtavana hopealuotina työn saantiin "opettele koodaamaan". Sen jälkeen puhuttiin sitten jopa koodari pulasta ja nyt niitä koodareita sitten olisi tarjolla. Onko se IT-alan koulutus kuitenkaan se täydellinen ratkaisu töiden saamiseen? Tänäänpä keskustelussa ajatukset miten omaa osaamistaan voi hyödyntää töiden hakemisessa esim. piirtotaitoiset voisivat mahdollisesti työllistyä hankkeisiin ja miten pelkällä WordPressin sisällönpäivitystaidolla voi työllistyä yllättävän laajaan kasaan työtehtäviä.
Nettisivuille on yhtä monta hintaa kuin on tekijöitäkin. Mitkä asiat hintaan vaikuttaa ja mistä edes kannattaa maksaa?
Kaikissa projekteissa on hyvä aluksi määrittää mitä lähdetään tekemään. Tämän lisäksi sovituista asioista on tärkeää pitää kiinni!
MitäVattua on mukahauska podcast, jossa yleensä keskustellaan tekniikasta, it-alan pöhinäsanoista ja itketään maailman menoa, koska mikään ei ole koskaan hyvin. Uusi valitusvirsi joka tiistai!
Onko sinulla jotain asiaa, minkä haluaisit, että semipieni yleisö kuulisi? Ota meihin yhteyttä niin voidaan ehkä haastella yhdessä