Urheiluakatemian sähköinen läsnäoloseuranta

Lyhyesti

Kuka

Joensuun Urheiluakatemia (sivusto)

Mitä

Kirjausjärjestelmä valmentajille treenipäiväkirjana ja läsnäolojen seurantaan

Miksi

Helpottamaan läsnäolojen ja opetukseen liittyvien tietojen kirjaamista

Miten

Omalla Concrete5 pohjaisella järjestelmällä josta kaikki tiedot löytyvät yhdestä paikasta

Lähtötilanne

Opiskelijoiden läsnäolot kirjattiin paperille, opettajien tuntilistat, sekä lukujärjestykset olivat erillään. Asioita kirjattiin ylös moneen eri paikkaan. 

Lopputulos

Kirjausjärjestelmän avulla luotiin yksi paikka, johon valmentajat voivat kirjautua omilla tunnuksillaan. Järjestelmästä voi nähdä tiedot tulevista tunneista ja työaikaa on helppo seurata myös palkanlaskentaa varten. Jokaisen ryhmän kokoontumisen kohdalla on näkyvissä kaikki opiskelijat, jota kautta läsnäolot ovat helposti seurattavissa ja tiedot kerättävissä koulukohtaisesti. 

 

Asiakkaan palaute

”Kooders teki Joensuun Urheiluakatemialle sähköisen läsnäoloseurannan. Valmentajat voivat täyttää urheiluakatemian aamuharjoituksista puhelimella urheilijoiden läsnäolot. Aiemmin läsnäoloja on seurattu paperisella versiolla, joten tämä helpottaa ja nopeuttaa lajivalmentajien työtä sekä urheilijoiden seuranta tehostuu huomattavasti. Jatkossa tulemme varmasti kehittämään sähköistä järjestelmää myös muiden urheiluakatemian toimintojen suhteen. Iso kiitos ammattitaitoiselle ja kehittämismyönteiselle Koodersille! Vahva suositus Joensuun urheiluakatemian puolesta.”

- Tarmo Koivuranta, urheiluakatemiatoiminnan kehittäjä

Muita puuhiamme

Anonyymin kävijätiedon kerääjä

Palvelun käyttäjäkunnan analysointityökalu

Lue lisää

Asianajotoimisto Teperi & Co

Helsinkiläisen asianajotoimisto Teperi & Co:n verkkosivut kertovat yksinkertaisuudessaan kaiken tarpeellisen.

Lue lisää