Parikkalan Valo - Tarjouslaskuri

Tarjouslaskurin käyttö onnistuu hymyssä suin

Lyhyesti

Kuka

Parikkalan Valo (kotisivut)

Mitä

Digimarkkinoinnin automaatiota helpottavat ja tehostavat kotisivut

Miksi

Haluttiin lisätä helppoutta asiakaspalveluun ja sopimuksen tekemiseen

Miten

Räätälöity tarjouslaskuri ja sopimuksentekopalvelu Concrete5 päälle

Uudistimme Parikkalan Valon verkkosivut tukemaan paremmin digimarkkinointia sekä helpottamaan sähkösopimuksen tekemistä ja hinnan vertailua asiakkaan näkökulmasta. Yksilöllisellä hintalaskurilla asiakas saa laskettua tukkumarkkinahintaan ja käyttäjäprofiiliin perustuvan tämänhetkisen hintatarjouksen. Asiakkaalla on mahdollisuus seurata hintoja ja tehdä sopimus suoraan verkossa silloin, kun tarjous on tarpeeksi houkutteleva. Laskurin avulla saat sähkön käytöstäsikin mielenkiintoista.

Myös asiakasviestintää tehostettiin lisäämällä tietoa mm. häiriötiedotteisiin liittyen. Kaikki tarvittava tieto on asiakkaan saatavilla ja juuri omiin tarpeisiin sopivan sähkösopimuksen tekeminen helpompaa kuin koskaan ennen!

 

Laske siulle räätälöity tarjous täältä!

 

Kannattaa tutustua myös hevikansalle räätälöityyn Muuntaja666 kampanjaan, jonka on loihtinut Rookie Communications. Tätä hevimpää sähköä et löydä muualta!

Muita puuhiamme

EV Assist - Sähköautojen latauslaitteiden etähallinta

Uudenlainen tapa hallinnoida sähköautojen latauslaitetta etänä

Lue lisää

Nuorisoasuntoliiton asuntohakujärjestelmä

Uudistettu asuntohakemus-järjestelmä toimii varmasti ja nopeasti, sillä taustalla pyörii Bittigurun kanssa yhteistyössä toteutettu oma palvelinympäristö.

Lue lisää