Terapiapilvi

Lyhyesti

Kuka

Tuki- ja terapiapalvelu Geneesi (kotisivut)

Mitä

Paperikalenteriin ja muistivihkoihin helpotusta

Miksi

Toiminta haluttiin siirtää digiaikaan

Miten

Selainpohjainen asiakkuudenhallinta ja toiminnanohjausjärjestelmä

1. Paperikalentereista eroon

Koodersin siirtyessä Gartanolle vuoden 2014 lopulla alkoi taukotilassa keskustelu Geneesin yrittäjän Tarja Turusen kanssa terapiatyön sähköistämisestä. Geneesi oli palkannut sihteerin ja paperisia kalentereita oli todella vaikeaa pitää ajan tasalla kahdessa paikassa.


2. Muutakin kuin kalenteri

Kun keskustelua käytiin pidemmällä aikavälillä alkoi ideoita nousta suuremmasta kokonaisuudesta: miksi jäädä pelkkään kalenteriin? Lopulliseksi kokonaisuudeksi tehtiin suurempi, mutta kuitenkin rajattu kokonaisuus. Ympäristöön on mahdollista tallentaa asiakkaat, asiakkaisiin liittyviä dokumentteja ja tietoja. Terapeutille on oma kalenteri joista jokainen asiakkaaseen liittyvä merkintä on sidottu asiakkaan tietoihin. Myös organisaation omat dokumenttipohjat voidaan tallentaa keskitetysti dokumenttipohjiin. Laskutukseen olisi mahdollista tulostaa tehtyjen merkintöjen perusteella kuukausittaiset listat.


3. Keskitettyä kehittämistä

Projektin skaalasta tuli lopulta niin suuri, että yhteisprojektiin päätetiin hakea tukea. Projektinimi Geneesi Apuri saikin ELY-rahoituksen.

Ympäristön kehittäminen onnistui todella pikaisilla kokoustuksilla ja keskusteluhetkillä kun loppuasiakas ja kehittäjät olivat samassa toimitilassa. Sovellusta kehitettiin vuoden 2015 ajan jonka loppupuolella järjestelmä saatiin Geneesin psykoterapeuttien käyttöön.


4. Yhteinen tie jatkuu

Projektin aikana saatiin huomata, että yhteistyö sujui hyvin ja molemmilla yrittäjillä oli kiinnostusta kehittää innovaatioprojekteja. Myös Terapiapilven kehityksen aikana heräsi paljon ajatuksia jatkokehitykseen sekä toimintatapojen kehitykseen muilla aloilla.

Yhteistyö on nykyään edennyt yhteiseen yritykseen asti. Vuoden 2016 alussa perustettiin Gartano Oy johon myöhemmin liitettiin Kooders ja Geneesi aputoiminimiksi.

Muita puuhiamme

Parikkalan Valo - Tarjouslaskuri

Uudistimme Parikkalan Valon verkkosivut tukemaan paremmin digimarkkinointia, sekä helpottamaan sähkösopimuksen tekemistä, sekä hinnan vertailua asiakkaan näkökulmasta.

Lue lisää

Taito Pohjois-Karjalan verkkopalvelu-uudistus: Taitokortteli.fi

Helpotusta ostamiseen ja myymiseen uuden myyntialustan avulla.

Lue lisää