Taito Pohjois-Karjalan verkkopalvelu-uudistus: Taitokortteli.fi

Taitokorttelilla on tunnelmaa

Lyhyesti

Kuka

Taito Pohjois-Karjala Ry / Taitokortteli (kotisivut)

Mitä

Uusi verkkopalvelu ilmoittautumisien, verkkomyynnin ja jäsenrekisterin hallintaan

Miksi

Paremman asiakaspalvelun takaamiseksi. Uudella alustaalla on helppoa myydä ja helppoa ostaa

Miten

Räätälöity Concrete5-pohjainen myynti- ja ilmoittautumisalusta

Taitokortteli on Joensuun keskustassa toimiva matkailu-, käsityö- ja kulttuurikortteli, jossa toimii Taito Group järjestöön kuuluva Taito Pohjois-Karjala Ry. Yhdistimme aiemmin erillään olleet Taitokorttelin sekä Taito Pohjois-Karjalan nettisivut yhdeksi kokonaisuudeksi.

Uusi sivusto on taiteen ja käsityön ystävien taivas, sillä sieltä voi klikata itsensä mukaan kursseille, ostaa valmiita käsityö tuotteita tai tarvikepaketteja, joiden avulla käsitöiden tekeminen on helppoa ja vaivatonta! Sivuston kautta voi myös tutustua kaikkiin korttelissa toimiviin yrityksiin.

Eikä sivusto ole pelkästään taiteen ystävien, vaan myös herkuttelijoiden taivas, sillä verkkokaupasta pääset tekemään tilauksia mitä ihanammista kakuista ja leivoksista! Kaikki tuotteiden tiedot ovat myös selkeästi nähtävillä. Tämän lisäksi kauppa tunnistaa ja antaa automaattisesti alennuksen, jos olet liittynyt Taito-jäseneksi. Herkuttelijoita ja hyvän ruuan ystäviä palvelee myös sivustolla näkyvä lounaslista.

Myös ylläpitäjiä sivusto palvelee monella eri tapaa. Tuotemyynti käy näppärästi verkkokaupan kautta ja kursseille osallistujista saadaan valmis osallistujalista jo maksaneista asiakkaista, entisen puhelinrallin sijaan. Näiden lisäksi kaikille sivuston palveluja käyttäville asiakkaille lähtee automaattisesti palautekyselyt, joiden myötä taas on mahdollista kehittää palveluja entistäkin paremmaksi.

Tämä digitaalinen kauppa-alusta palvelee monipuolisesti niin Taitokorttelissa toimivia yrityksiä, kuin asiakkaitakin. Jos siis haluat tutustua erilaisiin käsityö- ja leipomotuotteisiin, tai olet haaveillut käsitöiden tekemisestä ja uusien tekniikoiden oppimisesta, niin klikkaa itsesi sivustolle ja uppoudu ihanaan taitojen maailmaan! Nyt se kaikki voi tapahtua vain käden käänteessä.

Muita puuhiamme

Nuorisoasuntoliiton asuntohakujärjestelmä

Uudistettu asuntohakemus-järjestelmä toimii varmasti ja nopeasti, sillä taustalla pyörii Bittigurun kanssa yhteistyössä toteutettu oma palvelinympäristö.

Lue lisää

Suomityres kotisivut

Nyt on kumit näytillä ja lähin jälleenmyyjä löytyy napin painalluksella!

Lue lisää