Joutsenon Opisto

Toimii kaikenkokoisilla ruuduilla!

Lyhyesti

Kuka

Joutsenon Opisto (kotisivut)

Mitä

Nettisivujen uudistus yhdessä Rookie Communicationsin kanssa

Miksi

Opiston markkinointistrategiaa ja ilmettä uudistettiin, jolloin uusille nettisivuille oli tarvetta

Miten

Rookie Communications toteutti visuaaliset suunnitelmat ja Kooders toimi teknisenä vastaavana

Kommunikaatio Koodersin kanssa toimi erinomaisesti – saimme lyhyessä ajassa vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Toiveet ja ehdotukset on otettu huomioon ja palvelu oli koko prosessin ajan asiakasystävällistä ja helposti lähestyttävää. Taidekesän suhteen olisi toivottu pientä aktiivisuutta myös Koodersin puolelta. Reilu hinnoittelu ja kokonaishinta suhteessa kilpaileviin yrityksiin oli todella kilpailukykyinen.

Ja erityisesti lopputulokseen olemme tyytyväisiä: uudet verkkosivut ovat selkeät ja raikkaat, juuri kuten toivoimme. Lisäksi Concrete CMS on todella käyttäjäystävällinen alusta. Iso kiitos koko Opiston henkilökunnan puolesta. Innolla jatkamme yhteistyötä kanssanne.

Heidi Lindberg, KM, rehtorin sijainen, käyttäytymistieteellisten aineiden opettaja

 

Kooders mukana uudistamassa Joutsenon Opiston nettisivuja

Joutsenon Opisto on Lappeenrannassa sijaitseva, vuonna 1950 perustettu kansanopisto. Opisto tarjoaa monipuolisesti koulutusta ja tukea kaiken ikäisille, eri elämäntilanteissa oleville aikuisille. Opiskelijat voivat edistää jatko-opintojaan ja suorittaa avoimen korkeakoulun opintoja, sillä Joutsenon Opisto on yhteistyöoppilaitos useiden muiden avoimien yliopistojen kanssa. 

Parannettua käytettävyyttä ja uutta ilmettä

Uudistetun markkinointistrategian ja kattavan ilmeen uudistuksen myötä Joutsenon Opistolla oli tarvetta päivitetyille nettisivuille.

Muutoksen kohteina olivat:

  1. Nettisivujen kokonaisvaltainen uusiminen visuaalisen suunnitelman mukaisesti
  2. Kampanjasivut (landing-sivut)
  3. Opiston tarjonta selkeämmin esille
  4. Helppompi ilmottautuminen
  5. Mobiilikäytettävyyden parantaminen

Rookie Communications ja Kooders yhteisprojektissa

Joutsenon Opiston markkinointimateriaalien uudistaminen oli Rookie Communicationsin pääprojekti, jossa Kooders toimi teknisenä vastaavana ja toteuttajana. Rookie Communications tuotti graafisen ilmeen suunnitelmat ja materiaalin, joiden pohjalta Kooders koodasi opiston nettisivut. 

Lopputuloksena syntyi sivusto kokonaisuus, jossa on käytetty selkeää, brändiä vastaavaa ilmettä sekä nuorekasta, ilmavaa asettelua. Sivujen käytettävyyttä on parannettu niin, että kaikki informaatio on saatavilla vaivattomasti. Joutsenon opiston sivuissa korostuu erityisesti kampanjasivujen käytännön merkitys, sillä kiinnostunut kävijä voidaan ohjata sosiaalisen median mainoksista suoraan juuri mainoksen aiheesta kertovalle opiston sivulle.

Muita puuhiamme

Autotalo Hartikainen

E. Hartikainen Oy sai uudet nettisivut yritysilmettä myötäillen kattavalla integraatiopaletilla

Lue lisää

FM Timber Oy

Yksinkertainen seurantamahdollisuus Windows tietokoneille

Lue lisää