Mitenkä sie tänne löysit?

Tää sivu ei oo nyt kovin kaunis, ku mietitään vielä miten uuden ilmeen mukaisesti kerrottas tiiviisti meidän prosessista..

Tiivistettynä kuitenkin:

  1. Yhteys muodostuu välillemme kumman jomman aloitteesta
  2. Keskustellaan alustavista tarpeistanne
  3. Sovitaan palsuhetkeä etänä tai lähellä, että voidaan paremmin jutella
  4. Toimitatte meille materiaaleja ideaanne liittyen jos sellaisia on
  5. Palsussa jutellaan tarkemmin toiveet ja unelmat
  6. Palsun pohjalta tehdään teille ehdotelma projektin sisällöstä
  7. Jos kaikki näyttää hyvältä, niin isketään ehdotelman perään vielä hinnat. Hinnoittelumme perustuu työmäärään, niin halutaan ensin varmistua jotta tarjotaan oikeanlaista pakettia.
  8. Toteutetaan hirmu vauhdikas ja innovatiivinen projekti välillä palsutellen
  9. Softa käyttöön ja maailma pelastuu

Ja alla samaa kerrottuna tyylitellysti. Ei noita kehdata vielä poistaakkaan.

 

 

 

1

Juttutuokio

Ilmainen juttutuokio, johon voi tulla valmiin idean kanssa, tai  vain katsomaan jos keksisimme yhdessä jotain.

2

Tuote

Seuraavien tapaamisten aikana kartoitamme tarkemmin projektin tarpeet. Tämä johtaa vasta varsinaiseen sopimukseen.

3

Kehitys

Olet osa kehitysprosessia sen koko keston ajan. Näe tuotteen valmistuminen prototyypistä valmiiksi tuotteeksi, kehitetään se yhdessä

4

Julkaisu

Kun projekti on valmis ojennamme avaimet ja tarjoamme käyttökoulutusta mikäli sille esiintyy tarvertta.

1

Juttutuokio

Toivotamme sinut tervetulleeksi ensimmäiseen tapaamiseen, johon voit tulla jo valmiin ongelman kanssa tai vain jutustelemaan kuinka liiketoimintasi arkea voitaisiin helpottaa sovelluskehityksen avulla. Mielestämme nykyaikaiset ratkaisut kuuluvat aivan kaikille, joten ensimmäinen juttutuokio ei maksa yhtikäs mitään. Tunnemme myös laajan verkoston eri alojen ammattilaisia ja tavoitteemme onkin ratkaista sinun ongelmasi, oli se sitten mikä tahansa.

2

Tuote

Seuraavilla tapaamiskerroilla kartoitamme tarkemmin tulevan projektin sisällön, niin ettei sinun tarvitse maksaa turhasta, vaan saat juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun ongelmaasi. Me tarjoamme koko paketin sisältäen kaiken käyttöliittymäsuunnittelusta taustajärjestelmiin ja aina ylläpitoon asti. Me vihaamme toimittajaloukkoja, joten voit myös halutessasi tilata osia toteutuksesta muualta. Kun kaikki ongelmat on kartoitettu voi niiden ratkaiseminen virallisesti alkaa.

3

Kehitys

Pidämme sinut osana kehitysprosessia sen koko keston ajan. Käyttöliittymäsuunnittelu on koko projektin ajan mukana ja annamme siitä rautalankamallin kokeiltavaksi heti kun siitä on ensimmäinen versio valmis. Näin kaikki pysyvät projektissa mukana koko sen kehityskaaren ajan ja käyttäjät voivat olla mukana muokkaamassa ongelmien ratkaisuja projektin koko elinkaaren ajan.

4

Julkaisu

Kun projekti on valmis, tarjoamme tarvittaessa käyttäjäkoulutusta, jos jotain järjestelmän osia jäi vielä epäselväksi koko kehitysvaiheen kestäneen testaamisen jäljiltä. Tarjoamme varsin personoidun laskutusmallin, joka soveltuu kaiken kokoisille organisaatioille. Tarjoamme myös Tekesin rahoittamaa innovaatioseteliä, joka on käytännössä 6 200 € (5 000 € + alv) ilmaista kehitysrahaa.

Lähdetäänkö digitalisoimaan toimintaasi?

Ota yhteyttä!