Blogi

Koodersin väen mietteitä asioista.

Näin et koskaan kadota mitään tärkeää!

Jos puhelin oli kädessäni vielä 10 minuuttia sitten on epätodennäköistä, että se löytyy japanista tai kuudennesta ulottuvuudesta Meillä toimistolla päätettiin yhdessä vakiopaikat asioille. Järjestelmällisyys kunniaan!

Lukaseppa

Näin uudistat brändisi - #MitäVattua podcast #288

Facesta ja IGstä tuli Meta ja Twitteri on muuttumassa vain X-kirjaimeen. Brändiuudistus ei ole aina ihan yksinkertainen prosessi kun brändi on pääasiassa mielikuvia. Brändisi on siis se mitä sinusta puhutaan selkäsi takana. Tänään käydään läpi mitä kaikkea tarvitaan onnistuneeseen brändiuudistukseen.

Lukaseppa

Kahlitseeko toimistotyö luovuuden

Lyökö toimistotyö lukkoon luovan ajattelun? Voiko tehdä asian eteen jotain? On tärkeää, että löydämme omat tapamme pitää yllä luovuutta ja luoda olomme tarpeeksi mukavaksi työskennellessämme. Joskus asiat voivat riippua pienistäkin tekijöistä.

Lukaseppa

Saako lomalla lomailla - #MitäVattua podcast #287

Yllättävän usein lomailusta ja rentoutumisesta podetaan syyllisyyttä. Mitä jos sanoisin, että lomalla suorastaan KANNATTAISI yrittää rentoutua? Joku saattaisi jopa sanoa, että loma on sitä varten.

Lukaseppa

Dominoi arkeasi - Kuinka muodostaa hyviä tapoja

Mitä pitäisi tapahtua, että tulee hyvä päivä? Yksi hyvä keino tähän on Domino-tavat! Aseta itsellesi päivän mittaan max 6 askelmerkkiä joilla autat seuraavan askelmerkin toteutumista.

Lukaseppa

Tehdään oma somemme - #MitäVattua podcast #286

Taitaa olla paras ratkaisu tässä kohtaa tehdä vaan kokonaan oma some. Minkälaista somea maailma tällä hetkellä kaipaa ja miten voisimme erottua muista?

Lukaseppa

Tahdonvoima: Luonnonvara, jota vahvistat nukkumalla

Tahdonvoima on arvokas luonnonvara, joka vaikuttaa merkittävästi päätöksentekoomme, itsekurimme ja tavoitteidemme saavuttamiseen. Vaikka tahdonvoima tuntuu joskus uupuvan, voimme onneksi vahvistaa sitä yllättävän helposti - nukkumalla. Tahdonvoima on resurssi jota jokainen tehty valinta kuluttaa päivän aikana.

Lukaseppa

Tuleeko kaikesta maksullista - #MitäVattua podcast #285

Tekeekö kaapeli-tv tyyppiset paketit pian paluun? Videosisältö on jaettu useaan eli streamaus palveluun ja nörttienkin rakastamat some- ja muut sisältöpalvelut alkavat siirtyä kohti maksullista toimintamallia. Onko tämä suuri vääryys vai oliko tämä väistämätöntä?

Lukaseppa