Blogi

Koodersin väen mietteitä asioista.

Verkkolevy 6K videoille - Kasataan Matille NAS feat. Jimm's PC-Store

Onko sinulla paljon tiedostoja joita haluaisit käyttää usealta eri koneelta ja ehkä jopa yhtäaikaa? Tai haluatko paikan varmuuskopioille? Verkkolevy eli NAS voisi olla ratkaisu myös sinulle!

Lukaseppa

Näin et koskaan kadota mitään tärkeää!

Jos puhelin oli kädessäni vielä 10 minuuttia sitten on epätodennäköistä, että se löytyy japanista tai kuudennesta ulottuvuudesta Meillä toimistolla päätettiin yhdessä vakiopaikat asioille. Järjestelmällisyys kunniaan!

Lukaseppa

Näin uudistat brändisi - #MitäVattua podcast #288

Facesta ja IGstä tuli Meta ja Twitteri on muuttumassa vain X-kirjaimeen. Brändiuudistus ei ole aina ihan yksinkertainen prosessi kun brändi on pääasiassa mielikuvia. Brändisi on siis se mitä sinusta puhutaan selkäsi takana. Tänään käydään läpi mitä kaikkea tarvitaan onnistuneeseen brändiuudistukseen.

Lukaseppa

Kahlitseeko toimistotyö luovuuden

Lyökö toimistotyö lukkoon luovan ajattelun? Voiko tehdä asian eteen jotain? On tärkeää, että löydämme omat tapamme pitää yllä luovuutta ja luoda olomme tarpeeksi mukavaksi työskennellessämme. Joskus asiat voivat riippua pienistäkin tekijöistä.

Lukaseppa

Dominoi arkeasi - Kuinka muodostaa hyviä tapoja

Mitä pitäisi tapahtua, että tulee hyvä päivä? Yksi hyvä keino tähän on Domino-tavat! Aseta itsellesi päivän mittaan max 6 askelmerkkiä joilla autat seuraavan askelmerkin toteutumista.

Lukaseppa

Tahdonvoima: Luonnonvara, jota vahvistat nukkumalla

Tahdonvoima on arvokas luonnonvara, joka vaikuttaa merkittävästi päätöksentekoomme, itsekurimme ja tavoitteidemme saavuttamiseen. Vaikka tahdonvoima tuntuu joskus uupuvan, voimme onneksi vahvistaa sitä yllättävän helposti - nukkumalla. Tahdonvoima on resurssi jota jokainen tehty valinta kuluttaa päivän aikana.

Lukaseppa

Konnien Q&A: mistä on pienet konnat tehty

Missä konnien työura alkoi? Mikä on lemppari peli? Mikä työssä on parasta ja mikä on parasta lounasta? Tänään konnien ystäväkirjassa syvennytään näihin polttaviin aiheisiin.

Lukaseppa

Juhannuksena jokaisen pitää kuulla tämä

Yrittäjän juhannustervehdys

Lukaseppa