Blogi

Koodersin väen mietteitä asioista.

Kuvauksia ja akustiikkapaneleeja [KoodersVlog #4]

Kooders vlogi tekee taas paluun ja tänään suunnitellaan akustiikkapaneeleita somevideoiden taustalle ja vieteään Koodersin kuvauspäivää.

Lukaseppa

Kasvumme skootterina moottoritiellä - #MitäVattua podcast #177

Yrityksen toiminta voi kasvaa monella mittarilla. Voi tulla lisää henkilöstöä tai liikevaihtoa tai vaikka mitä. Mutta milläs mittareilla konnaväki asiaa tarkastelee?

Lukaseppa

Rennon ryhdikkäät vinkit istumatyöläisille

Toimistotyö ei ole fyysisesti sieltä raskaimmasta päästä, mutta keho voi silti rasittua hyvin monella tapaa. Niska-hartiaseudun kivut ovat varmasti yleisimpiä vaivoja, jotka aiheutuvat huonoista työasennoista.

Lukaseppa

Kannattaako töitä viedä kotiin - #MitäVattua podcast #176

Kannattaako töitä viedä kotiin? Entä jos työtehtävä itsessään on jotain mistä nauttisi myös vapaalla?

Lukaseppa

Oman alan löytäminen: 10 vuotta siinä meni

Halusin olla "isona" valokuvaaja tai opettaja, valokuvauksen ollessa selkeästi ykkössijalla. Isäni valokuvasi paljon, ja uskon valokuvakärpäsen purreen minua tämän takia. Lähdin kokeilemaan molempia uria, mutta kymmenessä vuodessa unelma-ammatti muuttui ihan kokonaan.

Lukaseppa

Suosittelemme tätä jaksoa - #MitäVattua podcast #175

Kuinka paljon saamasi suosittelut vaikuttavat ostopäätökseesi? Kannattaako kaikkien ihmisten suosituksia kuunnella? Suosittelun taustalla on hyvä olla jonkinlainen luottamus tahoa kohtaan, jolta pyytää suositteluja.

Lukaseppa

Oletko hyvä suosittelija?

Suosittelu on yksi markkinoinnin ja myynnin keinoja, joilla saadaan liitettyä helposti myös asiakaskokemus. Tämä toimii siis erittäin tehokkaana hyvässä, että huonossa asiassa. Mistä siis tiedät, että oletko hyvä suosittelemaan jotakin palvelua?

Lukaseppa

Kokemuksia koodityöpaikan hakemisesta - #MitäVattua podcast #174

Kaisalla on tuoreet kokemukset koodityöpaikan hakemisesta. Löytyykö töitä kaikille jotka alalle kouluttautuvat?

Lukaseppa