Joensuu Entrepreneurship Society ry

Lyhyesti

Kuka

Joensuu Entrepreneurship Society ry (kotisivut)

Mitä

Yhdistykselle toimivat ja responsiiviset kotisivut

Miksi

Aiempien sivujen päivittäminen oli työlästä eivätkä sivut toimineet mobiililaitteilla tai olleet yhdistyksen nykyisen ilmeen mukaiset

Miten

Concrete5 päälle rakennettu verkkosivu

1. Tiedepuistolla tapahtuu

Kooders on aina ollut kannustamassa yrittäjyyttä ja siitä jaettavaa totuudenmukaista tietoa. Tätä työtä tekee Joensuussa JoensuuES. Yhdistyksellä on ollut pidempiaikaisena ongelmana saada nimensä näkyville ja ihmisten tietoon mitä yhdistys tarkalleen tekee.

Joensuun Tiedepuistolla sijainneessa verkostoitumistapahtumassa Miikka sai ensimmäisen kerran kuulla yhdistyksestä ja ensimmäisenä askeleena viestinnästä yhdistyksen toimintaan nousi pinnalle verkkosivut.


2. Verkkotiedotus kuntoon

JoensuuES oli siis Koodersille moneltakin kannalta mielenkiintoinen yhteistyökumppani. He järjestävät paljon tapahtumia ja ihan yleisiä illanistujaisia yrittäjyyteen ja siihen kannustamiseen liittyen. Pääasiallisesti yhdistyksen tiedotus tapahtuu yhdistyksen Facebook sivun kautta, mutta puuttumaan jäi yhä tieto yhdistyksen tarkemmasta toiminnasta. Tähän käyttöön kotisivut on tehty!


3. Suoraan töihin

Ehdotus kotisivujen uusimisesta ei vaatinut paljoa suostuttelua. Entiset sivut eivät toimineet eikä niitä jaksettu päivittää prosessin vaikeuden vuoksi. Yhdistyksellä oli kattavat graafiset materiaalit joita hyödynnettiin mm. uuden sivuston värimaailman pohjana.


4. Yhteistyö jatkuu

Alustavia suunnitelmia tulevaisuuden yhteistyöstä on jo käyty esimerkiksi suurta suosiota saaneen JoensuuES:än järjestämän Polku yrittäjyysviikon tiimoilta. Tuokoot uudet sivustot tietoutta yhdistyksen tärkeästä toiminnasta, jotta saadaan vielä paljon uusia yrittäjiä Joensuuhun!